Annonse
HjemElbiler9-seteren i helelektrisk drakt

9-seteren i helelektrisk drakt

Peugeots Traveller kommer nå også med elektrisk drift, og det er en veldig fleksibel herremann.

Vi har elektriske personbiler, stasjonsvogner, SUV-modeller og varebiler. Og nå også store flerbruksbiler.

For Peugeot har på gang en elektrisk utgave av Traveller, denne fleksible bilen som både kan fungere som en 5-seter med mye plass og som en minibuss med hele 9 seter.

‒ Dette er åpningen av et nytt elbilsegment i Norge, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

‒ Vi vet at det er et behov for nullutslipp til brukere som trenger flere sitteplasser og bagasjeplass enn det som tilbys i markedet i dag. Vi gleder oss over å være de første som tilbyr en bil til disse kundene.

Saken fortsetter under Annonsen

Han snakker altså om e-Traveller, som kommer med det samme elektriske drivverket som Peugeot e-208 og e-2008 også er utstyrt med.

Den kommer i to versjoner, hvor Business VIP har 6 eller 7 seter og de på andre og tredje rad sitter mot hverandre.

Familieversjon er den virkelige fleksible, hvor det er mulig å legge ned eller til og med fjerne seter alt ettersom hvor mye plass og mange sitteplasser man trenger. Her kan også setene justeres i lengderetningen, og 9-seteren kan til og med bygges om til en 2-seter.

På det meste kan e-Traveller frakte 9 personer og 1.500 liter bagasje, eller eventuelt 5 personer og 3.000 liter bagasje. Og ja, den kan trekke henger opp mot 1.000 kilo.

Peugeot byr på hele tre lengdeversjoner av e-Traveller, 4,60 meter, 4,95 meter og 5,30 meter, og de har begrenset høyden til 1,90 meter slik at den går inn i parkeringshus.

‒ Med e-Traveller kan vi tilby en rekke konfigurasjoner og tre karosserilengder. Antallet setevarianter, plass og hengervekt er unikt i elbilsammenheng og gir store muligheter for de med ekstraordinære behov, fortsetter Rune Hensel.

Så hva med rekkevidde og ladefart?

Jo, e-Traveller kan fås med et batteri på 50 kWh med en oppgitt rekkevidde på 230 kilometer, eller en på 75 kWh som ruller 330 kilometer.

Ombordladeren er på enten 7,4 kW eller 11 kW, så de som skal bruke denne til shuttle-service eller andre transportoppdrag bør kanskje finne en hurtiglader. I så fall kan den lade med 100 kW, og batteriet på 50 kWh lades til 80 prosent på 30 minutter og 75 kWh fylles i løpet av 45 minutter.

Den kommer også med ny teknologi og førerassistenter som sender den opp på nivå 2 på den selvkjørende skalaen.

Peugeot Norge sier at bilen er tilgjengelig fra og med oktober.

Her er flere bilder av Peugeot e-Traveller:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse