Annonse
HjemElbilerXpeng P7 nærmer seg kundelevering

Xpeng P7 nærmer seg kundelevering

Xpeng Norge har flere gode nyheter for de som venter på det nye flaggskipet, P7.

Vi har allerede observert Xpeng P7 i Oslo, men det betyr dessverre ikke at det nye flaggskipet allerede er klar for kundelevering. For riktig så langt i løypa har ikke Xpeng kommet ennå.

Xpeng Norge har registrert noen titalls P7-biler som er de første som har ankommet Europa, og den gode nyheten er at det stadig kommer flere til.

For nå inntar Xpeng P7 alle de 17 norske forhandlerne, og det betyr ikke bare at nysgjerrige nordmenn kan sjekke den opp nærmere. De får også muligheten til å prøve det kommende flaggskipet signert det kinesiske merket.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ Det er klart dette er en stor begivenhet for oss! slår Christian Hem, salgsdirektør i Xpeng Norge, fast.

‒ Norge er det andre markedet i verden som har Xpeng P7 tilgjengelig for både prøvekjøring og salg. Etterspørselen og nysgjerrigheten har vært stor, så vi gleder oss til å se folk sette seg bak rattet på flaggskipmodellen vår.

Også den norske importøren er spent på mottakelsen av den nye elbilen, som altså blir den andre Xpeng-modellen på markedet etter Xpeng G3.

‒ Vi er rimelig sikre på at de fleste kommer tilbake fra prøvekjøring med et smil om munnen, sier Rune Gjerstad, administrerende direktør i XBI.

Elbil-revolusjonen baner nå vei fra flere nye merker på det norske markedet, og Nio, et annet kinesisk merke, har blant annet akkurat satt i gang utleveringene av sin første bil, ES8. BYD og Hongqi er to andre nye kinesiske merker som er på plass her.

‒ Xpeng ble nettopp kåret til Norges mest kjente nykommer, så det er et tydelig bevis på at vi blir lagt merke til og at det er interesse for merket vårt, sier Hem.

‒ Det ruller allerede flere hundre Xpeng G3 på norske veier, og vi er rimelig sikre på at Xpeng P7 vil tiltrekke seg oppmerksomhet rundt om i landet.

Xpeng Norge åpnet for salget av P7 i sommer, og bilen som er tilgjengelig både med firehjulsdrift og bakhjulsdrift har fått en startpris på 447.820 kroner.

Og det er en god nyhet for de som står aller lengst fremme i køen. Disse får nemlig levert sin nye bil allerede før jul, mens de som bestiller en bil kanskje etter å ha prøvekjørt den, kan forvente seg en levering allerede tidlig neste år.

Så ja, det er en åpenbar fordel av å være første markedet i Europa.

‒ De som har forhåndsreservert Xpeng P7 skal selvfølgelig få prioritert plass i prøvekjøringskøen. Men vi har god kapasitet på demobiler rundt hos forhandlerne, og kan tilby alle som er interessert en prøvetur, understreker Christian Hem.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse