Annonse
Hjem Nyheter Smykkene på Oslo Motor Show

Smykkene på Oslo Motor Show

Det 10. Oslo Motor Show er historie, og vi nøler ikke med å gi jubilantene 10 poeng for årets utgave. Grunnen kan du jo selv sjekke ut i bildeserien under.

Allerede den første timen fredag vrimlet det av folk på Norges varemesse i Lillestrøm, noe som ikke var noe overraskende.

For maken til utstilling skal du lete lenge etter, og diverse skrittmålere fikk virkelig kjørt seg når tusener på tusener skrittet fra den ene godbiten til den andre gjennom helgen.

Å plukke fram noen høydepunkter er vanskelig, for når det er så mange flotte modeller samlet under et tak har alle sine egne favoritter.

Men de største attraksjonene inkluderte en McLaren F1 GTR Longtail til en verdi av rundt 200 millioner kroner, og de ni bilene som har blitt kåret til Skandinavias flotteste biler de ni siste årene.

Saken fortsetter under Annonsen

En annen favoritt var nok Mr. Beans Mini med en lenestol på taket, og det samme var samlingen av biler som har bikket 20 år og som nå har veteranstatus.

Det var et par veldig sjeldne konsepter fra BMW på plass, en drøss med motorsykler som du garantert ikke har sett maken til, elbilen Volkswagen ID. 3 kom lørdag ‒ og selvsagt var de gigantiske kunstverkene av noen lastebiler på plass.

I skrivende stund vet vi ikke hvor mange besøkende som var innom i løpet av de tre dagene showet varte, med at det var rundt 40.000 besøkende er ganske så sikkert.

Men det betyr jo også at det er veldig mange rundt om i landet som ikke hadde anledning til å besøke årets Oslo Motor Show, og som et lite plaster på såret har vi satt sammen en bildeserie med mange av de flotte supermodellene er på plass.

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,815FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker