Annonse
HjemNyheterSjekk den røde grillen

Sjekk den røde grillen

BMW har slått seg løs på SUV-fronten, og presenterer tre spesialutgaver av X5, X6 og X7.

Tyskerne er ikke spesielt glade i SUV-betegnelsen, for de mener at både X5, X6 og X7 handler om langt mer enn bare det. Dette er nemlig to stykk SAV og en stykk SAC, og bak de uttrykkene lurer betegnelsene Sports Activity Vehicles og Sports Activity Coupé seg.

Vel, dette er åpenbart SUV-modeller uansett hvilken merkelapp BMW setter på dem, og det er også en langt mer spesiell trio enn hva slike biler vanligvis er.

De to minste er såkalte Black Vermilion-utgaver, mens X7 nøyer seg med svartlakken kalt Frozen Black.

For X5 og X6 handler det også om en svart farge som kommer med en rød tråd gjennom designet. Derav navnet Vermilion, som er en oransjerød fargevariant kalt sinober på norsk.

Saken fortsetter under Annonsen

Her har BMW fokusert på samspillet mellom svart og rød, og det kommer kanskje aller klarest til syne i fronten. Nyregrillen har nemlig røde stolper som står i sterk kontrast til spesialfargen Frozen Black metallic.

Spesielt på BMW X6 Black Vermilion kommer dette visuelle uttrykket godt fram, for her har BMW kombinert dette med nyregrillen Iconic Glow.

M-frontlyktene Shadow Line med laserlys, inkludert aksentbelysning med blå X-signatur, fullfører det unike utseendet til frontenden.

Både X5 og X6 har fått M Sport-pakken som gjør bilene enda mer spesielle, og inne i de 22-tommers lettmetallfelgene med dobbelt eiker kan man også spotte røde høyglansede M Sport-bremser.

Innsiden av X5 og X6 Black Vermilion er selvsagt også hakket mer spesielt, og er først og fremst dominert av M Alcantara også over hodet. Men den røde tråden har også funnet veien inn i bilene, i tillegg til en mer glassaktig girspake, en svart piano finish, mer edeltre og svarte aluminiumsinnlegg.

I BMW X5 Black Vermilion har også de røde aksentene funnet veien til baksetene, og slik ser denne utgaven ut:

Og her har du BMW X6 Black Vermilion:

Til slutt har de også tatt for seg X7, I likhet med Black Vermilion-utgavene kommer den også med den spesielle lakkfinishen Frozen Black metallic.

Som vi ser har ikke denne fått den røde spesialbehandling, men skiller seg også ut med blant annet 22-tommers lettmetallfelger i Orbit Grey matt og en M Sport-pakke.

7-seteren har også fått M Alcantara-behandling på innsiden, og også glassbehandlingen Crafted Clarity.

BMW sier at dette er ettertraktete trio av SUV-modeller som de solgte rundt 250.000 eksemplarer av bare i 2020, og de enda mer spesielle svarte utgavene skal være klar i august.

Da blir det nok noen ekstra salg, for spesielt den røde effekten var jo ganske spesiell. Det kan jo du selv sjekke nærmere ut her:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse