Annonse
Hjem Nyheter Se en 16 år gammel jente sette ny verdensrekord

Se en 16 år gammel jente sette ny verdensrekord

På en flyplass passende nok kalt Solberg danset en 16 år gammel jente seg rett inn i Guinness rekordbok bak rattet på en Porsche 718 Spyder. Denne videoen må du se!

Om du bare er kreativ nok kan du også skrive deg inn i rekorden til den irske ølprodusenten, for alt du trenger er nok av tid til å trene og noen offisielle representanter fra rekordboken.

Og selvsagt et stort talent.

Det har åpenbart 16 år gamle Chloe Chambers, som har klart noe veldig få 16-åringer kan skryte av. Nemlig en Guinness-rekord for biler.

For når bilrekorder skal settes henter som regel produsentene de aller mest rutinerte og beste førerne, og plasserer de bak rattet på biler som de aller fleste bare kan drømme om.

Saken fortsetter under Annonsen

Men det brydde ikke 16 år gamle Chloe seg om.

Hun har åpenbart bladd i rekordboken, og kommet over rekorden som handler om å kjøre slalåm mellom 50 kjegler.

Chloe er vant til å ta raske svinger i høyt tempo gjennom sin kjøring i kart-seriene, og mente at dette var noe hun kunne klare. Hun trengte bare en passende bil.

Porsche Nord-Amerika var ikke vonde å be, men om Chloe trodde hun skulle få sette seg inn en villbajas til mange millioner tok hun feil.

De mente nemlig at den eneste Porsche-modellen som starter under millionen her i Norge var en passende bil, nemlig 718. Mer spesifikt den toppløse 718 Spyder.

Og med et stort apparat og mye ståhei rundt alt dette, gikk det nok opp for Chloe hva hun hadde begitt seg ut på.

‒ Det ser enkelt ut, men det er virkelig ikke ‒ å veve seg mellom 50 kjegler så raskt som mulig, prøve å slå en rekordtid og vite at jeg ikke kan røre en eneste for at det skal telle ‒ jeg følte definitivt presset, sier Chloe.

Men hun er åpenbart en kald fisk.

‒ Alt kokte ned til det siste forsøket; bilen fungerte vakkert og jeg fant grepet jeg trengte. Takk til familien min og til Porsche for at de støttet og trodde på meg, sier hun som en ekte verdensmester.

Porsche-sjefen selv var like glad.

‒ Vi kunne ikke være mer stolte over at Chloe tok rekorden, sier Klaus Zellmer, president og administrerende direktør i Porsche Nord-Amerika.

‒ Fra hele Porsche-familien sender vi en hjertelig gratulasjon ‒ vi er glade for å ha vært i stand til å støtte Chloe med hennes ambisiøse rekordforsøk. Og vi er like lettet for at det ble vellykket.

For Chloe danset seg gjennom kjeglene som en Petter Solberg i rallyløypen, og kom seg gjennom de 50 kjeglene på 47,45 sekunder. Det holdt til å slå rekorden som ble satt i Kina for to år siden med halvsekundet.

Her er videoen av da 16 år gamle Chloe bokstavelig talt skrev seg inn i historieboka 21. august.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,850FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker