Annonse
HjemNyheterPirrer med ny Opel Astra

Pirrer med ny Opel Astra

Arvtakeren til Kadetten lever videre, og skal også komme i elektrifisert utgave.

En av tidenes mest kjente bilmodeller er utvilsomt Opel Kadett, denne lille bilen som til og med var på plass før selveste Bobla. Men alle gode ting når sin ende, og for folkekjære Kadetten kom den i 1993.

Arvtakeren het Astra, og med det navnet lever faktisk også Kadetten videre. Dette navnet satte nemlig britene på flere av sine tidligere utgaver av Kadett (Kadett D og E), som dermed ble solgt som Vauxhall Astra.

Opel Astra ble introdusert i 1991, og er dermed en godt voksen herremann i dag. Nå er den inne i sin 5. generasjon, som ble introdusert i 2015. Og snart kommer den sjette utgaven.

‒ Neste generasjon Astra åpner et nytt kapittel i modellens 30 år lange historie, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ Opel Astra har vært med på å definere kompaktbilklassen, og vi tror dette er en bil som vil tiltrekke seg både nye og tidligere Opel-kunder.

Alle de store bilmerkene har oppdatert eller er på vei til å oppdatere de fleste av sine tidligere bestselgere, og grunnen er enda strengere utslippskrav og en masse ny teknologi som har kommet til de siste årene.

Turen har altså kommet til Astra, som ikke overraskende både blir elektrifisert og får den nye Vizor-fronten som vi blant annet kjenner fra den nye Mokka-e.

Hvordan nye Astra faktisk ser ut vil ikke Opel avsløre helt ennå, men har kommet med noen bilder som skal pirre nysgjerrigheten. Som vi kan se av bildet under har den blant annet slanke IntelliLux LED-lys og et speilhus og tak i svart kontrastfarge.

Tyskerne sier også at nye Astra også blir utstyrt med neste generasjon av Pure Panel, noe som gir innsiden en horisontal heldigital flate med to brede skjermer som leverer tilpasset informasjon til føreren.

I tråd med Opels tyske ergonomiske tradisjon, er det fortsatt fysiske knapper til de viktigste funksjonene du skal betjene under kjøring, kan produsenten også opplyse.

Den nye generasjonen skal komme både som en 5-dørs kombi og som en Sports Tourer – altså stasjonsvogn.

Hva den får av drivverk har foreløpig ikke tyskerne sagt noe om, annet enn at den faktisk blir elektrifisert som bør dempe forbruket og utslippet.

Nye Astra er fortsatt et stykke unna, for produksjonen skal ikke starte på fabrikken i Rüsselsheim før mot slutten av året.

Her er de fem bildene Opel har vist av den kommende generasjonen av Astra:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse