Annonse
HjemElbilerNå er Mercedes EQB Norges-lansert

Nå er Mercedes EQB Norges-lansert

I november hadde Mercedes Norge klar prisene for kommende EQB, og nå er den offisielt lansert og kan bestilles.

Mercedes har hoppet litt i rekkefølgen når det kommer til elbil-modeller, for den første som kom var den i C-klassen ‒ EQC. Det skjedde i 2019.

Så ventet den store EQV, før de deretter rykket tilbake til start med EQA. Så dyttet flaggskipet seg fram i køen, og EQS ble den fjerde elbilmodellen fra Mercedes da den kom i fjor høst.

Men nå er det endelig klart for den elektriske B-klasse-utgaven, på elbil-språket til Mercedes kalt for EQB.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ Endelig kan vi ønske elektriske EQB velkommen på norsk jord, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge hos Bertel O. Steen.

‒ Denne bilen har vi virkelig gledet oss til, der hele syv seter, firehjulstrekk og god bakkeklaring gir modellen de egenskapene som skal til for å bli en favoritt.

Bilen er altså formelt Norges-lansert nå, noe som betyr at den er klar for bestilling og ikke minst ‒ den er like om hjørnet.

Mercedes Norge forventer at bilen får norsk jord under hjulene i nær framtid, så forhåpentlig trenger ikke framtidige kunder å vente altfor lenge på sin EQB som har en startpris på 477.000 kroner.

Med den siste EQ-modellen begynner nå Mercedes å fylle opp alfabetet, og neste ut er EQE som også kommer som en SUV-utgave.

Det er også planlagt en helelektrisk utgave av terrengkongen, en EQG, og i 2025 har Mercedes klar tre helelektriske arkitekturer, MB.EA, AMG.EA og VAN.EA, som skal sørge for helelektriske utgaver i alle segmentene de er på plass i.

Men lenge før det er altså EQB på plass, og her er fakta rundt den aller ferske EQ-utgaven til Mercedes som måler 4,68 meter i lengden.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse