HjemNyheterHer er Aston Martins første SUV

Her er Aston Martins første SUV

Endelig nærmer Aston Martins DBX seg produksjon, og her er bilder av den første produksjonsmodellen.

Har du hørt om bilprodusenten som ikke helt klart å bestemme seg?

I 2015 slo Aston Martin på den aller største tromma de hadde tilgjengelig. Ikke bare viste de fram sin aller første SUV-modell, men den skulle også være elektrisk. Konseptet var kalt DBX.

Dette skjedde under Genève Motor Show, og Aston ga seg ikke med det.

Saken fortsetter under Annonsen

De hadde også slengt inn oppsiktsvekkende «James Bond»-løsninger inn i bilen, som for eksempel det å erstatte sidespeilene med kameraer.

Designet var selvsagt på plass med sine elegante Aston-linjer og to dører, og de kronet det hele med å gi den drift på alle fire hjulene.

Den skulle, og dette er ifølge Aston Martin og ikke oss, forføre kvinner i 30-årene. Britene mente den perfekte kunden var en kvinne i 30-årene bosatt i California og som het Charlotte. Jepp, de hadde til og med funnet ut hva hun burde hete.

Bilen tok ikke bare «Charlotte» med storm, men også resten av bilverden. For maken til bil hadde man aldri sett.

Men så var det dette med å bestemme seg da.

For to år senere var konseptet plutselig blitt til en hybridbil, og denne gang var de ikke fullt så sikre på at den perfekte kunden var en solbrun Charlotte. Men de sa iallfall at målet var å komme med den i 2019.

Men ett år senere hadde de nok en gang forandret mening, og da ble det bekreftet at den kun kom med en vanlig bensinmotor.

Og, smått ironisk når vi vet historien, blir dette den aller første modellen som settes sammen i Astons helt nye fabrikk i walisiske St. Athan. Ironisk fordi dette er fabrikken som skal produsere de framtidige elbilene til merket.

Men hvem teller de tapte slag på en seiers dag?

For nå har Aston Martin kommet så langt med DBX at de faktisk har produsert den aller første bilen som er det ferdige produktet. Dette skjer etter at konseptmodeller har vært testet i rundt ett år, inkludert under iskalde vinterforhold i Nord-Sverige.

‒ Dette er spennende tider for Aston Martin Lagonda, sier sjefen Andy Palmer.

‒ Vårt andre luksuriøse produksjonslokalitet produserer nå biler, og er klar til å gå inn i full produksjon i første halvdel av 2020. Folkene der har gjort en fantastisk jobb med å få fabrikken klar nesten ett år før produksjonsstart, i tide og på budsjett.

Aston Martin DBX blir lansert senere i år, men allerede nå kan vi altså sjekke den litt nærmere ut på bilder.

Her er Aston Martins aller første SUV, som både de som heter Charlotte og andre nok kunne tenke seg:

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse