Annonse
HjemElbilerGM og Will Ferrell «hater» Norge

GM og Will Ferrell «hater» Norge

General Motors bruker verdens dyreste annonsesekunder til en ganske så spesiell reklame, for i disse hater like godt Hollywood-stjernen Will Ferrell Norge. Se reklamene.

Søndag er det klart for årets største idrettsbegivenhet i USA, for da er det nemlig duket for Super Bowl. Den 55. utgaven blir et oppgjør mellom Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers, og vinneren skriver seg som alltid inn i den amerikanske fotball-historien.

Men det står mer på spill.

Dette er nemlig en gedigens TV-happening, og det betyr også svindyre annonser. Hvert eneste sekund koster mange millioner kroner, og de store selskapene kjemper en intens kamp om å lage de mest oppsiktsvekkende reklamene.

Saken fortsetter under Annonsen

Det inkluderer også de største bilmerkene, som bruker anledningen til å vise fram nye biler de gjerne vil selge.

Årets Super Bowl er selvsagt ikke noe unntak, og en av de som nå gjør seg klar til søndagen er General Motors.

GM akter å bruke Norge som en døråpner, for her på berget har altså utstrakt bruk av incentiver gjort at elbilene har overtatt som den foretrukne nybilen. Akkurat det kommer neppe GM til å opplyse om Super Bowl-reklamene.

Men de kommer til å si at Norge nå foretrekker elbiler, noe som jo er helt riktig. Og det betyr igjen at elbilene faktisk kan erstatte andre biltyper, og at amerikanerne dermed ikke trenger å være så skeptiske til disse elektriske bilene. Det er målet med GM-reklamene.

Virkemiddelet er altså Norge, som de retter kraftig skyts mot. Eller mer riktig, det er Hollywood-stjernen Will Ferrell som retter «hatet» sitt mot vårt lille kongerike.

Han vil nemlig at alle skal kjøre elbiler, og ikke bare de fordømte nordmennene som ikke er helt friske. Norge leder som kjent an i verden når det kommer til markedsandelen av elbiler.

Her er tre av snuttene hvor en ilter Will Ferrell går til angrep på Norge.

Skuespilleren er altså sjalu på Norge, men han har muligens ikke fått med seg den gedigne satsingen GM nå har på elbiler.

Under fjorårets Super Bowl bruke produsenten millionene under Super Bowl til å vise fram en helelektrisk Hummer, som er en av 30 nye helelektriske modeller som skal lanseres innen 2025.

GM skal bruke godt over 200 milliarder kroner på den elektriske satsingen, noe som er langt mer enn de skal bruke på bensin- og dieselbiler.

Målet er elbiler med rekkevidder godt over 700 kilometer, og legendariske Cadillac skal lede an i overgangen. De har allerede vist fram en lovende ny elbil kalt Lyriq, som du kan lese mer om i en av lenkene nederst.

Men Norge kan selvsagt ikke la det umotiverte sideangrepet fra Ferrell gå ubesvart, og dette er så viktig at vår øverst leder like godt har kommet på banen.

Og vi tipper komi-skuespiller Will Ferrell liker svaret fra statsminister Erna Solberg, som er slik:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse