Annonse
HjemNyheterFull gass for Oslo Motor Show

Full gass for Oslo Motor Show

Fredag kunne statsminister Erna Solberg friskmelde Norge, og Oslo Motor Show blir det første store publikums-arrangementet post covid-19.

La oss aller først understreke at selv om restriksjonene nå er løftet og den vanlige hverdagen igjen er innført, er det fortsatt covid-19-smitte i Norge. Så vask hendene, og hold deg hjemme om du har symptomer på viruset. Er du smittet skal du fortsatt i isolasjon.

Men lørdag ble de nasjonale restriksjonene løftet, noe som er svært godt nytt for Oslo Motor Show (OMS).

2020-utgaven ble et offer for viruset, men allerede i mai i år kom gla’meldingen om at årets utgave blir arrangert. Men der og da så OMS for seg en litt amputert utgave når det kom til besøkende, for det var fortsatt mange smittetiltak som de måtte ta hensyn til.

Det trenger de ikke lenger, og OMS blir dermed det første store publikums-arrangementet i Norge post covid-19.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ For oss er dette helt fantastisk, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show.

‒ Nå kan vi slippe til besøkende uten de begrensninger vi har hatt fram til nå, for eksempel bruk av tidsslotter. Det betyr plass til flere, enklere gjennomføring og et forrykende show slik vi kjenner det fra før av.

Stiftelsen Norges Varemesse som arrangere store årlige messer har klart seg greit under den krevende perioden, men legger heller ikke skjul på at de har tapt store penger i løpet av pandemien.

‒ Smittevernstiltakene er i seg selv kostbare, i tillegg til at vi har måtte selge færre billetter enn normalt, sier Larssen.

‒ Nå er disse heldigvis avviklet. Det er bra oss, alle vi kjøper varer og tjenester fra og bransjene som får igjen sine møteplasser for fullt. Og ikke minst så er det vanvittig gøy å kunne ta imot alle som elsker fart og moro under normale omstendigheter, slår messegeneralen til Oslo Motor Show fast.

Selv før meldingen om gjenåpning planla OMS et «normalt» OMS, det vil altså si en messe proppfull av kule kjøretøy og ikke minst fart og spenning gjennom hele helgen.

Men nå får altså langt flere muligheten til å oppleve dette, og OMS ser for seg rundt 40.000 personer innom messen på Lillestrøm.

‒ Vi oppfordrer fortsatt til god håndhygiene og at syke holder seg hjemme. Dette er jo fornuftige rutiner som også gjaldt før pandemien, og som er verdt å ta med seg videre. Vi skal fortsatt gjøre vårt for at viruset ikke blomstrer opp igjen, understreker Larssen.

Årets første, store publikumsarrangement etter nedstengningen arrangeres 29.-31. oktober, så altså om ganske så eksakt én måned.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,126FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse