Annonse
Hjem Nyheter Flerbruksbilen Caddy har blitt ny

Flerbruksbilen Caddy har blitt ny

Den er en flerbruksbil i ordets rette forstand, og kan brukes som varebil, familiebil, shuttle-bil og campingbil. Nå blir den ny.

Volkswagens lille bestselger kommer i en ny generasjon, og denne gang har den fått lov til å bruke gruppens MQB-plattform. Det betyr faktisk en hel del.

Den populære plattformen brukes av Volkswagen-gruppens mange bilmerker, og åpner for en rekke nye løsninger og ikke minst teknologi.

For Caddys del betyr det blant annet et helt nytt og moderne infotainment-system.

Den digitale cockpiten kan fås med heldigitale instrumenter og med skjermer opp til 10 tommer, og det er også koblet til nett noe som blant annet åpner for online-tjenesten «Volkswagen We».

Saken fortsetter under Annonsen

Andre nyheter på innsiden av 5. generasjon inkluderer også LED-belysning, noe som sikkert kan komme godt med når for eksempel håndverkerne skal lete etter skrujernet på dørken.

Men MQB åpner også opp for nye utvendige linjer, og det er lett å se at den kommende generasjonen har fått et mer moderne design med langt bedre aerodynamikk.

Volkswagen sier også at de har tenkt på innvendig plass når de designet 5. generasjon, og opplyser blant annet at det er mulig å få inn to euro-paller for langversjonen kalt Caddy Maxi.

Og, følg med nå, pallene kan lastes på følgende måter: Sideveis i midten og bak, eller sideveis i midten og på langs bak. Dere skjønte forhåpentligvis det.

Nye Caddy får også nye førerassistenter, inkludert Volkswagens Travel Assist.

Under panseret er det to dieselalternativer som Volkswagen selv skryter av er blant de reneste i verden, som henholdsvis yter 75- og 122 hk.

Det er også en TSI-motor på 116 hk samt en motor som går på naturgass (TGI).

Nybiltester var på verdenspremiere av nye Caddy sist torsdag, så klikk deg over til dem og les mer utfyllende om den nye Caddyen og se mange flere bilder av bilen.

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,127FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker