Annonse
HjemNyheterDen ultimate bilferie-bilen

Den ultimate bilferie-bilen

En Bentley Bentayga med fire seter? Jepp, dette må være den ultimate doningen for bilferien. Ta en titt på innsiden av denne luksusvognen.

Så hva er den ultimate bilen når Norge nå skal utforskes i bilen? Jo, en litt mer høyreist doning slik at utsikten blir bedre, en potent motor slik at så bobilene kan passeres raskt, effektivt og mer trafikksikkert, god bagasjeplass og selvsagt perfekte sitteplasser for alle i bilen.

Altså alt hva den nye Bentley Bentayga kan by på.

Dette er den originale luksus-SUV’en, og den har blitt helt ny. Fem år var lenge nok for den første utgaven, og det Volkswagen-eide merket kommer nå med en ny versjon av luksusvognen.

Denne har selvsagt det meste man kan drømme om, og som standard er det en 5-seters bil. Men for de som trenger enda flere seteplasser byr også Bentley på en versjon med sju seter, så det bør være mulig å få luftet både unger og besteforeldre i en Bentayga.

Saken fortsetter under Annonsen

Men den ultimate komfortversjonen er den som byr på fire sitteplasser. Eller mer eksakt, fire luksuriøse seter. Og det er ikke tilfeldig.

For rundt hver femte av den utgående versjonen var faktisk en 4-seter, og Bentley sier at de har solgt rundt 4.000 slike biler. Kanskje ikke så rart, for maken til plass i baksetet skal man lete lenger etter.

Bentley har økt bak/fram-justeringen med 35 mm, og økt seteryggjusteringen fra 32 til 40 grader. Totalt gir denne kombinasjonen 100 mm mer plass for knærne, så det bør være mulig å sitte som en dronning i de skulpturerte setene med både varme og ventilering der bak.

Og trenger du massasje (6 forskjellige program) eller justere på klimaet, så er det bare å finne fram fjernkontrollen. Dette er en 5-tommers berøringsskjerm, og med den er det også mulig å kontrollere ting som mediespilleren, navigasjonen, stemningslyset og sollysblenderen.

Det er selvsagt en ting til man trenger i baksetet når man suser gjennom vakkert, norsk landskap som en dronning, og det er litt avkjølt sprudlevann servert i krystallglass.

Ingen fare, Mulliner har en egen flaskekjøler-konsoll som passer mellom baksetene, og her er det mulig å putte inn en flaske på 75 ml. Det bør holde for de fleste.

Så da trenger man kun en sjåfør, men hvem sier vel nei til å kunne ratte en Bentley Bentayga med 550 hk rundt i verdens vakreste land? Nei, ingen.

Her er innsiden til den ultimate bilferie-doningen, en 4-seters Bentley Bentayga:

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse