Annonse
Hjem Elbiler Volvos Polestar lover «ingen bullshit»

Volvos Polestar lover «ingen bullshit»

17. oktober er litt av en merkedag for Polestar, selskapet som er kjent for å gi eksisterende Volvoer mer krefter. Da viser de nemlig fram sin egen bil, for aller første gang.

Begivenheten tar selvsagt plass i Kina. Volvo Cars, som kjøpte opp Polestar i 2015, er som kjent eid av kinesiske Geely. Dermed er også Polestar blitt kinesisk.

Så dermed avdukes den aller første modellen med merket «Polestar» i Shanghai.

Polestar er gjengen som har mekket på Volvo-bilene som har deltatt i motorsport, i tillegg til at de har vært Volvos svar på M-modellene til BMW og AMG-modellene til Mercedes. Altså noen spreke varianter av «vanlige» modeller.

Tidligere i år rundet de en viktig milepæl da de passerte 100.000 modifiserte biler.

Saken fortsetter under Annonsen

Kina skal etter hvert gå over til elbiler, og de vanlige fossile bilene skal fases ut. Geely og Volvo retter seg etter dette, og Volvo skal elektrifisere hele modellserien sin i 2019. Og da trenger man noen som er eksperter på denne type drivverk.  

Beslutningen om å gjøre Polestar om til et selvstendig merke kom blant annet som et resultat av dette. Det er de som skal bli ekspertene, og Volvo vil kunne høste frukter av dette. Faren er at det kan bli et sammensurium av modeller mellom Volvo og Polestar, men vi regner med at de vet hva de driver på med.

Så når Polestar viser fram konseptbilen i neste uke snakker vi altså om en elbil. Mer eksakt en elbil i det øvre siktet ‒ en sportslig elbil. Altså litt som Tesla er i dag.

Planen er at Polestar skal komme med to elektriske modeller mellom 2019 og 2021, mens Volvo skal signere ut tre elmodeller i den samme perioden.

Nå skal altså Polestar gi oss et hint om hva de kommer med. Datoen er heller ikke tilfeldig. Den lyder 17.10.17.

Og for å gjøre oss ekstra nysgjerrige har de laget en liten videosnutt. De avslører absolutt ingenting rundt bilen, bare så det er sagt. Men de lover om ikke annet «no bullshit».

Her er teaseren:

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,420FansLik
70FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker