Annonse
HjemNyheterVolkswagen med ny og større bobil

Volkswagen med ny og større bobil

Er du på jakt etter en campingbil med bad, soveplasser og kjøkken har muligens Volkswagen bilen for deg.

Under den pågående Caravan-messen i Düsseldorf avduket Volkswagen en ny campingbil, og her er det størrelsen som teller.

Bilen er basert på den siste utgaven av Crafter og er storesøsteren av California, så dette er ikke noe nytt Volkswagen har funnet på.

Den aller første California kom faktisk så langt tilbake som i 1988, og har til nå solgt i over 160.000 eksemplarer.

Grand California kommer altså eksakt 30 år etter den første California, så dette feirer Volkswagen med stil.

Saken fortsetter under Annonsen

Den nye 6-metersvarianten de nå presenterer har logisk nok fått navnet Grand California, og er helt nyutviklet. I denne finner du både et bad, et stort soveområde bakerst, en køyeseng til barna og til med et en liten kjøkkenkrok – som de fleste moderne bobiler gjerne har.

De som har en T6 California legger nok merke til at Grand California er utstyrt med et bad, noe T6 ikke har, og dette måler 840 x 800 mm.

Volkswagen har fulgt konseptet med et lyst interiør og smarte løsninger som har fulgt California-modellene, og det åpne innvendige designet gir også en luftig romfølelse.

Av andre detaljer finner vi utelys, uttak for eksterne dusj bak, elektrisk betjent trinnbrett og todelt myggnett i døråpningen som standard i den nye campingbilen.

Grand California har også forseter som er mulig å snu 180 grader, slik at det er mulig å sitte ansikt-til-ansikt med de som sitter i kabinen. Volkswagen har også puttet inn et stort spisebord med god plass for fire, og et kjøleskap på 70 liter som også inkluderer en frysedel.

Som bobil-entusiastene vet er det også mulig å få mye ekstrautstyr, og Gran California er intet unntak. Her kan det velges ting som solcellepanel, lokalt trådløst nett, parabol, takaircondition bak og det standardmonterte gassvarmeanlegget kan utvides til å fungere som gass-strøm- og diesel-strøm-basert varmeanlegg.

Det er også mulig å få Grand California med diverse førerassistenter, som for eksempel filassistent, frontassistent, blindsonevarsler, parkeringsassistent og adaptiv fartsholder, så den står ikke tilbake for noen av de nye personbilene Volkswagen presenterer.

Grand California er også mulig å få som firehjulstrekk, og ikke overraskende er det TDI-motorene som gjelder i denne. Volkswagen sier også at de har utviklet taket med tanke på aerodynamikk, slik at forbruket blir lavest mulig.

Det er ikke klart når Volkswagen lanserer den nye campingbilen, og prisene er også ukjent.

Under kan du se flere bilder som Volkswagen har offentliggjort av den nye campingbilen.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse