Annonse
HjemNyheterVær mer som nordmenn!

Vær mer som nordmenn!

Volkswagen digger nordmenn. Jepp. Faktisk er den tyske bilprodusenten så opptatt av Norge at de har spurt fire nordmenn det store elbil-spørsmålet.

 «Vær mer (som) Norge». Det slår Volkswagen fast, og lurer fælt på hvorfor nordmenn er så glade i elbiler. Se videoer lenger nede.

De slår fast at Norge absolutt ikke burde være et elbil-land, ettersom det er altfor langstrakt og altfor kaldt her oppe i vår ensomme krok.

Så hvordan kan det da ha seg at Norge er verdens største elbilland målt i prosenter?

Vi vet jo svaret. En rekke elbilfordeler kontra høye avgifter på andre typer biler. Men det er jo ikke noe gøy.

Saken fortsetter under Annonsen

Og sannheten er at de som først går over til elbiler som oftest er så fornøyd at de ikke kommer til å bytte tilbake.

Tyskerne jakt på det store elbil-spørsmålet ledet de altså til Norge, hvor de fikk fire norske elbil-eiere til å kaste litt lys over dette fenomenet.

De er kanskje ikke helt gjennomsnittlig nordmenn, men Norge får uansett en veldig flott reklame gjennom de fire videoene.

Så her er dem, og kanskje får verden svaret på en av livets store gåter: Hvordan bli som nordmenn?

Thomas liker seg best i friluften, og mener at det ikke finnes noe som heter dårlig vær. Han bor i Bergen, og er ikke overraskende Brann-tilhenger.

Kristian elsker kyllinger(!?), kunst og sin e-Golf, i hvilken rekkefølge er vi usikre på. Han bor også i Bergen, men er mest sannsynlig ikke Brann-tilhenger. Han er nemlig innflytter fra Oslo.

Lena er også en frisk og rask nordmann full av energi, og hun liker trening men ikke røyking. Den 17 år gamle datteren er en svært god danser, så Lena har travle helger. Så ja, i helgene tilbringer hun mye av tiden i en e-Golf.

Ginge er en filmkomponist som liker å se på stjernehimmelen, og kjører ofte ut til mørke steder for å titte opp mot himmelen ‒ kanskje for å sjekke om det er noen utenomjordiske skapninger på tur? Og siden han er komponist på dagen, liker han å ha det stille ellers (hvem tar vel jobben med seg hjem?). Ergo er en elbil det perfekte for han.

Ginge Anvik er for øvrig en godt kjent komponist, som blant annet har laget musikken til Varg Veum-filmene.

At Volkswagen liker Norge har vi flere ferske eksempler på. Bil nummer 150 million endte opp hos en norsk kunde, mens Norge fikk en spesialutgave av Golf for å feire at Volkswagen nummer 1 million var solgt her hjemme.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse