Annonse
Hjem Nyheter United-manageren med ny «jobb»

United-manageren med ny «jobb»

Hvordan er det å ha en manager fra en av de største fotballklubbene som kunde? Jo, ikke enkelt. Det hele starter for eksempel med en «team talk».

Som du kan se av videoen under ‒ en lite selvhøytidelig Manchester United-manager José Mourinho stikker innom Jaguar-fabrikken for å motivere folkene som jobber med bilen hans.

‒ Dagen i dag er viktig for oss. Vi alle har en jobb å gjøre, og jeg forventer at alle gir 110 prosent. Dere er et bra team, det beste, men i dag må dere være enda bedre, sier Mourinho til en noe forskremt forsamling av «spillere».

Ok, vi skal ikke påstå at skuespillerprestasjonen til manageren hadde holdt til en Oscar, men de skal få for kreativiteten.

Saken fortsetter under Annonsen

Og sant skal være sant, Mourinho er en fan av Jaguar. Faktisk kan han skryte på seg, foruten alle fotballpokalene, at han faktisk var den aller første britiske kunden av en F-Type Coupe.

‒ Det er en fantastisk opplvelse å besøke Jaguars fabrikk, og se alle bilene, teknologien og den harde jobben som legges ned for å utvikle slike vakre biler, sier Mourinho.

Han besøkte fabrikken for å sjekke framdriften på bestillingen sin, en Jaguar F-Pace. Portugiseren bestilte en slik en etter å ha vært med Jaguar til Sverige i 2016 hvor de har et testsenter på isen utenfor Arjeplog i Lappland helt på polarsirkelen.

Der fikk United-manageren sladde med F-Pacen, noe han ifølge den britiske produsenten behersket til det fulle.

‒ Å bli kunde nummer 100.000 som får en F-Pace er noe som betyr mye for meg, sier United-manageren.

At han er vant til å pusse pokaler og medaljer ser vi også. Pusseskinnet fikk kjørt seg også i fabrikken til Jaguar.

Den britiske produsenten har hatt stor suksess med F-Pace, som er den raskest selgende modellen i Jauguars historie. Den kommer i fire versjoner, Prestige, R-Sport, Portfolio, S og First Edition.

Og de har flere SUV’er i ermet. I sommer kom de med den litt mindre E-Pace, og skal etter planen komme med den elektriske I-Pace med en rekkevidde på 500 kilometer neste høst.

Det spørs om ikke den godeste Mourinho må stikke innom flere ganger.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,717FansLik
80FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker