Annonse
Hjem Nyheter United-legende teamer opp med Aston Martin

United-legende teamer opp med Aston Martin

Fotballstjerner er som regel unge og har lommene full av cash. Og elsker dyre biler.

Rio Ferdinand er ikke noe unntak, og har gjennom hele karrieren vært en fan av Aston Martin.

Nå har den tidligere Manchester United-stopperen som både har vunnet Champions League og Premier League (seks ganger) slått seg sammen med det velrennomerte britiske merket.

Gjennom sitt Rio Ferdinand Foundation (RFF) skal den tidligere Premier League-spilleren sammen med Aston Martin plukke ut en ung person som får innpass i Aston Martins lærlingprogram. Dette skal skje i tre år framover.

‒ Siden opprettelsen av RFF i 2012 har det vært en stor kilde til glede for meg å se at disse unge ta positive valg og skape et godt liv for seg selv og familiene sine, sier han.

Saken fortsetter under Annonsen

Men de innleder ikke kun et samarbeid. Den tidligere England-spilleren blir også ambassadør.

‒ Jeg har alltid vært en fan av Aston Martin, så det er en ære for meg å bli en merke-ambassadør, men det er enda større ære å kunne bruke denne forbindelsen til å hjelpe RFF til å inspirere neste generasjon, sier Ferdinand.

Å få sjanse i Aston Martins lærlingprogram kan være gull verd. Bare spør sjefen, Andy Palmer. Han begynte nemlig som en lærling i sin tid.

Hvert år tar det britiske merket inn 30 lovende talenter innen bilindustrien, og de plasseres i alle områder i bilselskapet.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,792FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker