Annonse
Hjem Nyheter Ung kvinnelig fotballspiller er stjerne i Toyota`s nye Super Bowl reklame

Ung kvinnelig fotballspiller er stjerne i Toyota`s nye Super Bowl reklame

Antoinette “Toni” Harris er den første kvinnelige “utespilleren” i amerikansk fotball som er tilbudt college stipend.  Hun har hele sitt liv drømt om å delta i Super Bowl.  Nå blir hun stjernen i Toyota`s RAV4 Super Bowl reklame.

Se videoen nederst i saken.

Super Bowl er en av de største begivenhetene i USA.  Finalen i NFL spilles 3. februar og vises over hele verden.  En reklamesnutt på 30 sekunder koster over 40 millioner kroner.  I fjor ble det solgt reklame for mer enn 4 milliarder kroner til begivenheten. 

Toyota er ikke ukjent med å legge store ressurser i dette og samtidig ha fokus på en god sak, og får som regel stor oppmerksomhet.  I 2018 deltok de med hele 3 reklamer. 

I år er fokuset en ung kvinne som har trosset alle odds.  Ingen kvinner som ikke er kicker har tidligere mottatt college stipend innen amerikansk fotball.  

Saken fortsetter under Annonsen

Harris, som allerede har fått tilbud fra 4 skoler, har ikke tatt en endelig avgjørelse om hvilken skole hun vil spille for.  Historien hennes har blitt viktig i mange folks øyne, og hun har blitt en inspirasjon for mange unge kvinner.

 “Jeg planlegger å bli den første kvinnelige NFL-spilleren,” forteller hun USA TODAY Sports.  

Akkurat som Antoinette “Toni” Harris bryter ned barrierer med sitt spill på fotballbanen, håper Toyota at en 60-sekunders reklame vil formidle at RAV4 HV går sin egen vei, uavhengig av forutsetninger og forventninger.

“Vi er glade for å markere Tonis inspirerende historie under den store kampen og minne seerne på om at antagelser alltid skal utfordres,” sa Ed Laukes, konsernsjef for markedsføring på Toyota Motor North America, i en pressemelding.

Se reklamevidoen her:

 

Les også: De gode og dårlige Super Bowl-reklamene
Les også: Lexus med superhelt-reklame i Super Bowl
Les også: Endelig, her er nye Toyota Supra
Les også: Toyota med ny selvkjørende bil
Les også: Toyota investerer i Uber

Følg bil24.no på Facebook

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,448FansLik
41FølgereFølg
74FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker