Annonse
Hjem Elbiler Tesla ruller ut bremseoppdateringen etter negative oppslag

Tesla ruller ut bremseoppdateringen etter negative oppslag

Det var det amerikanske forbrukermagasinet Consumer Reports som nylig testet bremselengden på Tesla Modell 3. Dette medførte massiv negativ publisitet for Tesla verden rundt, noe som fikk Elon Musk til å love å rette dette med en oppdatering.

Tesla vil nå holde sitt løfte og har startet utrulling av oppdateringen. Denne firmware-oppgraderingen startet 25. mai og bør ifølge Tesla redusere bremselengden med over 6 meter for «gjentatte tunge bremsehendelser».

Consumer Reports uttalte tidligere at de ville ta en ny test av bremsene på Tesla sin modell 3 straks oppgraderingen var på plass, noe Tesla selvfølgelig håper vil medføre en anbefaling fra det anerkjente forbrukermagasinet. Imidlertid er dette en uvanlig løsning i bilindustrien. Bilprodusenter er ikke fremmed på å frigjøre oppgraderingen i programvaren, men det er sjelden at dette påvirker kritisk funksjonalitet som bremsene.

På nett er det derfor stor skepsis i mange nettforum til at dette vil være nok. Selv om forbrukerraporten ikke anbefalte modell 3 var samlet poengsum for bilen høy og modellen er på tur til å bli den mest solgte elektriske modellen noensinne.

Saken fortsetter under Annonsen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,815FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker