Annonse
Hjem Elbiler Tesla 3 klar før tiden

Tesla 3 klar før tiden

Tesla-sjef Elon Musk har bekreftet at de er klar til å levere Tesla Model 3 to uker før tiden. I slutten av juli blir de 30 første bilene levert.

SN1 står for serienummer 1, altså den første bilen i produksjonslinjen. Musk sier videre at de håper å kunne levere 100 biler i august, og i overkant av 1.500 i september. Og deretter er det full gass.

Dette er selvsagt gode nyheter for norske kunder som allerede har reservert sin Tesla Model 3. Norge med sitt solide tak på elbilmarkedet står selvsagt et godt stykke framme i køen, men det er foreløpig ikke ventet at Tesla 3 blir levert norske kunder før neste sommer.

Saken fortsetter under Annonsen

Teslas «billigmodell» har fått en startpris på 35.000 dollar i USA, rundt 300.000 kroner. Men Tesla Norge har fortsatt ikke satt noe norsk pris på modellen, som uansett vil koste betraktelig mindre enn de mer luksuriøse Model S og Model X.

Model 3 har en oppgitt rekkevidde på +345 kilometer, og skal gjøre unna 0-100 km/t på under seks sekunder.  Sedanen med fire dører er betraktelig mindre enn den relativt store Model S, med en lengde på snaut 4,7 meter og en bredde på snaut 1,9 meter.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,127FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker