Annonse
Hjem Nyheter Tennis-komet bak denne spesialversjonen

Tennis-komet bak denne spesialversjonen

Du drar kanskje ikke kjensel på navnet Naomi Osaka, men dette er en kommende tennisstjerne som gjorde at Serena Williams klikket i vater. Og hun er Nissan-ambassadør.

La oss først gjøre oss kjent med Naomi Osaka før vi kaster på spesialversjonen av Nissan GT-R, for det er ganske så mange som ikke vet hvem hun er.

Faktisk var Osaka den 7. mest søkte idrettsutøveren på Googles globale søkerliste for 2018, på plassen foran fotballspilleren Philippe Coutinho. Mange har altså lurt på hvem i alle dager dette er, spesielt etter årets US Open i september.

I finalen møtte den da 20 år gamle spilleren selveste Serena Williams, og sistnevnte stjal overskriftene da hun gjentatte ganger i rent raseri skjelte ut dommeren. Den japanske jenta (haitisk far/japansk mor og bodd i USA fra hun var 3 år) holdt seg imidlertid rolig, og gikk til slutt seirende ut av duellen mot den hissige amerikaneren.

Saken fortsetter under Annonsen

Dette har gjort at Osaka har blitt en superstjerne hjemme i Japan, og Nissan var raskt ute og kun dager etter seieren signerte de henne som en ambassadør for merket.

Og de akter å utnytte den kommende stjernestatusen.

Bare et par måneder senere hadde de klar en versjon av Nissan GT-R Nismo med 600 hestekrefter som de ga til Osaka, og nå kommer de med spesialmodell av GT-R som Osaka også har vært involvert i.

Nissan planlegger å lage 50 eksemplarer av spesialutgaven, hvor tennisspilleren selv har vært med på å utforme tre fargekombinasjoner. De tre utvendige fargene den blir tilbydd i er for øvrig Midnight Opal, Brilliant White Pearl og Meteor Flake Black Pearl. Se bilder av de tre fargene litt lenger ned.

Ellers har bilen fått noen andre spesialdeler som LED-bremselys, en bakspoiler av karbon og en nummerplate i motorrommet, men er ellers ganske så original.

Nissan har for øvrig en ny generasjon GT-R på gang, og det er på tide ettersom den nåværende kom for godt over 10 år siden. Men ikke hold pusten riktig ennå, for den nye er nok fortsatt et par år unna.

Nissan viste nylig fram en annen lekker versjon av GT-R, nemlig GT-R50 basert på Nismo-utgaven og spesialdesignet av Italdesign. Les mer om den i lenken under bildene.

Her er bilder av spesialversjonen:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,716FansLik
80FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker