Hjem / Nyheter / T-Roc blir Volkswagen sin første SUV-kabriolet

T-Roc blir Volkswagen sin første SUV-kabriolet

Volkswagen sin «lille» SUV kommer nå i en luftigere utgave.  Volkswagen skal investere over 800 millioner kroner i Osnabrück anlegget kun for dette formålet.

Administrerende direktør for Volskwagen-merket Dr. Herbert Diess sier at Volkswagen utvikler seg til å bli et SUV-merke og dette vil bli et viktig bidrag til veksten i konsernet. 

Annonse

Volkswagen sin SUV Tiguan er blant de 10 bestselgende modellene i verden og har nå passer 720.000 leverte biler.  Det kompakte SUV-segmentet er et av de raskest voksende segmentene i det globale bilmarkedet.  Volkswagen vil derfor i 2020 utvide sitt SUV-sortiment til 20 modeller over hele verden. Da skal omtrent 40 prosent av kjøretøyene som selges av Volkswagen være SUV. 

Den tyske fabrikken Volkswagen Osnabrück har ca. 2.300 ansatte over 3 produksjonslinjer.  I tillegg til den nye T-Roc kabriolet produseres også Tiguan og Porsche Cayman på fabrikken som hittil har produsert mer enn 280.000 biler siden oppstarten i 2011.  T-Roc kabriolet skal etter planen komme på markedet i løpet av 2019.

Sjekk også ut disse:

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Et tysk forbrukerråd etterlyser norske eiere for et gruppesøksmål mot Volkswagen. (Begge foto: VW)

Etterlyser 140.959 norske bilkjøpere

Et tysk forbrukerråd etterlyser nå norske bileiere som vil være med på et tysk gruppesøksmål …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *