Annonse
HjemNyheterT-Roc blir Volkswagen sin første SUV-kabriolet

T-Roc blir Volkswagen sin første SUV-kabriolet

Volkswagen sin «lille» SUV kommer nå i en luftigere utgave.  Volkswagen skal investere over 800 millioner kroner i Osnabrück anlegget kun for dette formålet.

Administrerende direktør for Volskwagen-merket Dr. Herbert Diess sier at Volkswagen utvikler seg til å bli et SUV-merke og dette vil bli et viktig bidrag til veksten i konsernet. 

Volkswagen sin SUV Tiguan er blant de 10 bestselgende modellene i verden og har nå passer 720.000 leverte biler.  Det kompakte SUV-segmentet er et av de raskest voksende segmentene i det globale bilmarkedet.  Volkswagen vil derfor i 2020 utvide sitt SUV-sortiment til 20 modeller over hele verden. Da skal omtrent 40 prosent av kjøretøyene som selges av Volkswagen være SUV. 

Den tyske fabrikken Volkswagen Osnabrück har ca. 2.300 ansatte over 3 produksjonslinjer.  I tillegg til den nye T-Roc kabriolet produseres også Tiguan og Porsche Cayman på fabrikken som hittil har produsert mer enn 280.000 biler siden oppstarten i 2011.  T-Roc kabriolet skal etter planen komme på markedet i løpet av 2019.

Saken fortsetter under Annonsen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse