Mange er ikke fornøyd med kun dyre biler, men disse skal også være unike. (Fotos: Urban Automotive)

Stadig flere vil ha helt unike rådyre biler

Urban Automotive befinner seg på et noe spesielt felt. De tar nemlig luksusbiler og gjør de helt unike. Og etterspørselen har skutt i været. Se bilder!


Vi normale ville vært superfornøyd om det hadde stått en ny Rolls-Royce, Bentley eller Lamborghini i oppkjørselen, for dette er i utgangspunktet eksklusive biler som naboen sender lange og misunnelige blikk etter.

Men så har vi disse med en litt fetere konto som slett ikke nøyer seg med en vanlig RR eller Lambo, nei, de skal ha biler som er helt unike. Og det finnes stadig flere slike.

Ja, du skal få se masse bilder av slike litt mer spesielle biler, men da må du henge med nedover.

Britiske Urban Automotive kan nå melde om en hysterisk etterspørsel etter slike stylete biler, og i 2023 økte salget med 173 prosent.

De leverte blant annet 169 spesielle stylingsett bare til kunder i Europa, og i tillegg kommer det biler både i USA og Midtøsten ‒ sistnevnte er som kjent gale etter spesielle og rådyre biler. Der leverte de nye designelementer til over 100 biler i fjor, og i løpet av 2023 sendte de over 300 stylingsett ut av Storbritannia. 

Urban Automotive tilbyr altså helt spesielle stylingsett til biler som Rolls-Royce, Lamborghini og Land Rover, og sammen med kunden kan de lage pakker som består av ekstern design, lettmetallfelger, skreddersydde interiørspesifikasjoner og nye eksosanlegg som løfter ytelsen. 

Pakken blir deretter installert av eksperter, og stadig flere vil ha slike ombygde biler.  Sjekk for eksempel denne utgaven av Rolls Royce Ghost:

‒ Vår etterspørsel på fastlands-Europa har skutt i været de siste tre årene. Vår signatur «OEM+»-designfilosofi har gitt gjenklang hos europeiske kunder, og setter nye standarder for hva som er mulig i luksus-SUV-sektoren, sier Patrick Meijer, administrerende direktør i Absolute Motors Group som er offisiell distributør av Urban Automotive.

Over i USA har Urban fått en ny vår gjennom en distributøravtale med Milltek Corp, det britiske selskapet som lager eksosanlegg og som har et nettverk i Nord-Amerika. 

‒ Urban har vært et velkjent og høyt respektert merke i USA de siste årene. Da vi åpnet vårt nye anlegg i Alcoa, Tennessee, passet det perfekt å utvide vårt eksisterende partnerskap med Urban, sier Steve Pound, administrerende direktør i Milltek.

‒ I løpet av det første hele året har vi sett tresifret vekst i Nord-Amerika, med Land Rover Defender, Rolls Royce Cullinan og Bentley Continental GT/GTC-seriene som alle har vært etterspurt fra begynnelsen. Urbans design og eksepsjonelle tilpasning gjør sitt til at disse virkelig skiller seg ut fra konkurrentene.

Og ja, så har vi Midtøsten. 

‒ Urban Automotive-merket har fått massiv popularitet i regionen vår gjennom årene, og er nå godt kjent blant entusiaster. For tiden er Land Rover Defender enormt populær blant våre kunder, og retningen til Simon Dearn og teamet hans har ført til at vi har utviklet et veldig sterkt partnerskap. Etterspørselen bare øker, og vi ser et ubegrenset potensial, sier Faisal Toma hos distributør Silverstone Automotive.

Ok, pimpingen står ikke uventet høyt på ønskelisten i Midtøsten, men så var det resultatet da. 

Det skal du få se, for vi lovet jo en masse bilder. 

Her kommer de av mer spesielle Rolls Royce Cullinan og Ghost, Lamborghini Urus, Land Rover Defender og Range Rover, Mercedes-AMG G63 og av alle ting en ganske så gul Volkswagen Golf R. 

Kos deg med disse:

Bildeserie
Debatt

Les mer om:

Urban Automotive