Annonse
Hjem Nyheter Sportslig liten tass fra Hyundai

Sportslig liten tass fra Hyundai

Hyundai utvider modellen i30 med en sportslig variant kalt i30 N og en i30 Fastback. Førstnevnte er utstyrt med en turbomotor på 250 hestekrefter.

Sørkoreanerne kjører altså på med flere modeller i i30-familien. I30 N er den spreke av familien, og standardmotoren gjør unna 0 til 100 km/t på 6,4 sekunder og har en toppfart på 250 km/t.

Det er også mulig å få denne med en enda sprekere motor. Med Performance Pack vil effekten øke til 275 hk, og 0-100 km/t gjøres dermed unna på 6,1 sekunder.

De har utstyrt den lille hissigproppen med sportsseter, 19-tommers felger, røde bremsekaliper med N-logo og 18-tommers bremseskiver foran. I tillegg skal en elektronisk differensialbrems og variabel eksosklaff gjøre denne til en baneracer også.

Men den funker også på vanlig vei. For Hyundai har puttet inn hele fem kjøremoduser du kan velge mellom: Eco, Normal, Sport og N og N Custom. Den siste har den fabelaktige egenskapen at du selv kan stille inn motor, dempere, stabilitetskontroll, differensialbrems, eksoslyd og styring slik du selv ønsker. Tommel opp for det!

Saken fortsetter under Annonsen

Slik ser Hyundai i30 N ut:

Fastback er en coupélignende i30 med fire dører og med en betraktelig lenger hekk enn i30 N. Her finner vi blant 18-tommers lettmetallfelger og skinnseter.

Begge modellene kommer med en rekke hjelpemidler og assistenter, og ventes til Norge over nyttår.

Se video av Hyundai i30 N øverst i saken.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker