Annonse
Hjem Nyheter Solgte 22 sportsbiler på 24 timer

Solgte 22 sportsbiler på 24 timer

Lister opplevde et tordenaktig salg etter at de hadde presenter sin nye modell, Thunder.

Det ante oss hvordan dette kunne gå da vi så den nye modellen til Lister. Kombinasjonen eksklusiv, vakker og relativt billig er vanskelig å motstå, og mange har da også bukket under for fristelsen.

For i løpet av 24 timer fra de annonserte bilen, en djevel på 666 hestekrefter basert på Jaguar F-Type, tikket det inn 22 bestillinger. Det er nesten en i timen, det.

Alt annet enn normalt for sportsbilprodusentene.

Saken fortsetter under Annonsen

Som sagt er det en meget spesiell bil. Den skal kun lages i 99 eksemplarer, den er linjevakker så det holder (er jo basert på en Jag!) og prisen er nærmest latterlig når det kommer til slike biler. 1,4 millioner kroner, i England, er nærmest en fornærmelse.

Som vi skrev i forrige uke: Det kommer til å bli steinhard kamp om disse.

Ordrene som tikket inn i løpet av 24 timer er verd over 30 millioner kroner, og viktige penger i kassa til den lille britiske produsenten.

Sjefen sjøl, Lawrence Whittaker, er da også overlykkelig.

‒ Jeg er helt overveldet og evig takknemlig for den enorme interessen og de gode tilbakemeldingene rundt Thunder som allerede har kommet. Som følge av offentliggjøringen av Thunder prototype har antall telefoner og eposter vært ellevilt, sier han.

Og legger til.

‒ Å sikre seg ordre til over 30 millioner kroner er ny firmarekord, og jeg er om mulig enda mer ivrig på å vise fram Thunder til verden 15. februar. Bilen ser faktisk enda bedre ut i virkeligheten, med metall, karbonfibre og nappa lær, enn på bildene. Jeg vil gjerne få takke Tiff Needel med fantastisk jobb med lanseringsvideoen. Som en tidligere Lister-førere som har sett han på Top Gear og 5th Gear gjennom hele livet var det en drøm som ble til virkelighet å jobbe med han.

Videoen og mer om den nye Lister Thunder kan du se og lese om i den første saken vi skrev:

Lanserer superbil med torden og brak

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,716FansLik
80FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker