Annonse
HjemNyheterSlik feiret historisk fem-målsscorer

Slik feiret historisk fem-målsscorer

Om du er et fnugg interessert i fotball vet du at Robert Lewandowski gjorde noe helt spesielt tirsdag. Og feiring var noe spesiell den og…

Superspissen til Bayern München satt på benken da storlaget fikk «bil-laget» Wolsburg på besøk. Overraskende nok gikk gjestene til pause med 1-0-ledelse, og da tok München-trener Pep Guardiola grep. Inn kom Lewandowski.

I løpet av ni minutter, fra 51.- til 60. minutt i kampen, scoret innbytteren fem ganger. En historisk og ellevill bragd.

Onsdag var det tid å feire seieren og bragden. Lewandowski tok med seg flere lagkamerater og dro til Neuburg-banen. Der ventet en racerlegende, Tom Kristensen. Sammen med spisskamerat Thomas Müller fikk duoen luftet seg skikkelig i passasjersetet til dansken.

Saken fortsetter under Annonsen

To andre spillere, Mario Götze og David Alaba, satt på med Markus Winkelhock.

Men det var en annen grunn til at de var på plass med Audi. Fabrikanten sponser laget med 50 biler, og onsdag var det på tide å skifte ut parken. Og de rike har det godt. For spillerne kan selv velge modell. Ja, du leste rett.

De fleste gikk ikke for en A4, for å si det sånn. Så hva valgte de?

Thomas Müller, Robert Lewandowski, Holger Badstuber, Kingsley Coman
Thomas Müller, Robert Lewandowski, Holger Badstuber, Kingsley Coman

Jo, rett og rimelig gikk åtte spillere for råtassen Audi RS 7 Sportback med en 4-liters TFSI-motor. Blant disse var Franck Ribéry, Mario Götze og Javier Martínez.

Det nest populære valget var Audi RS 6 Avant, og av familiekjære stjerner som valgte den særdeles hissige stasjonsvognen finner vi Xabi Alonso, Manuel Neuer og trener Pep Guardiola.

Audi har sponset Bayern München siden 2002, og i 2011 kjøpte de seg også inn i klubben.

Forrige artikkelIkke kappkjør mot denne
Neste artikkelMini har blitt stor

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse