Annonse
Hjem Nyheter Sjekk ‒ en «terreng»-versjon av Fabia

Sjekk ‒ en «terreng»-versjon av Fabia

Tidligere i år har Skoda vist fram en oppdatert Fabia med ny front og hekk, og nå klinker de til med en aldri så liten terrengversjon også.

En av Skodas hovedmodeller er helt klart Fabia, en bil de kom med så langt tilbake i 1999. Til nå har tsjekkerne solgt mer enn 4 millioner slike, og det er Skodas tredje mest populære modell.

En oppdatert versjon ble vist fram under Genève Motor Show i februar, og denne er rett rundt hjørnet. Av nyheter i den finner vi en ny front og bakende, nye førerassistenter, LED-lys, ny infotainmentløsning og nye motorer.

Kundene kan nå velge mellom 3 forskjellige moderne og drivstoff-økonomiske TSI bensinmotorer, som kan leveres med manuelt gir eller DSG automatgir.

Men produsenten har ytterligere en joker å spille ut rundt Fabia.

Saken fortsetter under Annonsen

For de slår til med en designversjon kalt Fabia Combi Scoutline, og de som er skikkelige gode i engelsk skjønner raskt hva de vil fram til med den.

Scout betyr nemlig speider, så Skoda har sett for seg en aldri så liten terrengvariant med denne.

Den er altså basert på Fabia Combi, men har fått noen designelementer som skiller den ut fra søsteren.

Foran har den en spoiler i matt svart kombinert med et sølvelement som understreker den nydesignede grill og de smalere frontlyktene.

Hjulbuene og sideskjørtene er også i matt svart, mens speilhusene og takskinnene er i sølv.

Og nei, det kommer ikke som et sjokk at også bak er det å finne noe matt svart og sølv ‒ nærmere bestemt bakfangeren og diffuseren.

I tillegg byr de på et par nye felger. Standard kommer den med 16-tommers hjul, men det er også mulig å få den skodd med noen 17-tommere som gjør den enda et hakk røffere.

Så Fabia har blitt litt av en tøffing som også kan ta en tur inn i skogen, selv om det kanskje finnes noen biler som passer litt bedre til akkurat det formålet.

Det er litt usikkert om Scoutline kommer til Norge, ettersom Skoda selv sier at den vil bli tilbydd utvalgte markeder i Europa ‒ hva nå det måtte bety.

Her er flere bilder av Skoda Fabia Combi Scoutline:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,775FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker