Hjem / Nyheter / Sendte bil ned zip-line

Sendte bil ned zip-line

Rally Wales går bokstavelig talt nye veier når de skal promotere den kommende VM-runden.

Såkalte action-ferier har blitt populære, og mange tøffinger har prøvd seg på en såkalte zip-line. Dette er en stålwire som strekker seg høyt over bakken, og du kaster deg ut i intet og opplever naturen på en helt ny og spektakulær måte.

Annonse

En slik zip-line finner vi også ved The Slate Caverns nord i Wales. Der er det mulig å besøke skifergruven som er 150 meter dyp, men det er også mulig å fly over bakkenivået. Der befinner nemlig Zip World Titan seg, og de har faktisk tre zip-liner som det kan velges mellom.

En av disse har fått kjørt seg skikkelig.

For skal man kjøre et stunt er det like greit å gjøre det skikkelig.

Videoen helt øverst viser at rallyføreren Matt Edwards tar på seg kjøredressen og hjelmen, og gjør seg klar for tidenes opplevelse. Vel, ikke helt. For i filmverden har de også noen triks i ermet.

‒ Stuntet hørtes helt crazy ut da jeg først hørte om det, og tro meg, det var enda villere å oppleve. Jeg er bare glad for at det ikke var jeg som satt i bilen, gliser han.

Annonse

Han slapp altså å fly, men fikk iallfall testet grusveiene i etterkant.

Også rallyføreren Elfyn Evans dukker opp i videoen, og med fjorårets seier i Rally Wales ble han den første waliser som vant det rallyet. Årets VM-runde hvor de norske håpene er Mads Østberg i Citroën og Andreas Mikkelsen i Hyundai avvikles første helga i oktober.

Evans selv har også gjennomført et spektakulært stunt nylig. I lenken under kan vi nemlig se han kjøre en Ford Fiesta ST 500 meter nede i en saltgruve.

At en bil tar zip-line har nok aldri skjedd tidligere, men det er fortsatt Elon Musk som har det ultimate bilstuntet. Og det skal litt til for å overgå.

Han sendte nemlig en Tesla ut i verdensrommet, og det skal mer enn en zip-line til for å overgå nettopp det.

Følg bil24 på Facebook

Sjekk også ut disse:

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Brabus tar farvel med W463-generasjonen av G-klasse med en høyreist terrengkonge som ikke lar seg stoppe av noe. (Alle foto: Brabus)

En høyreist terrengkonge

Med denne terrengbølla er det ingenting som stopper deg på vei til hytta. Det er …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *