Annonse
HjemKjøp og SalgSelge bruktbil selv

Selge bruktbil selv

Skal du selge din bruktbil?  Det kan være kronglete og vanskelig, men det kan lønne seg å gjøre en ordentlig jobb.  Vi har derfor laget en liten guide til å selge din bil.

Du kan velge å annonsere bilen selv eller selge den til oppkjøpere. Oppkjøpere tar sin fortjeneste så sjansen til at du vil gjøre et dårligere salg er stor ved å selge på denne måten. Du kan imidlertid selge bilen til en oppkjøper om du trenger å bli kvitt bilen på en rask og enkel måte.
Se vår guide til å selge til oppkjøper her

Selge bilen selv
Skal du selge bilen selv er det Finn.no som gjelder. Det er andre aktører på banen som AutoDB, men uansett bør du markedsføre bilen din hos Finn. Si nei til alle som ringer og vil selge oppføringer til deg siden nærmere 100% av de som skal kjøpe bil uansett leter på Finn.no.

FØR DU SELGER BILEN DIN

Saken fortsetter under Annonsen

Rengjør bilen godt
Støvsug, vask og poler bilen for å gjøre best mulig inntrykk. Dårlig rengjort bil gir kjøper et inntrykk av at du ikke tar vare på bilen din.

Ta gode bilder
Det er viktig å skille seg ut med fine bilder. Det trenger ikke være vanskelig og du kan ta fine bilder selv med mobilen. Ta bilen ut og finn et sted med rolig bakgrunn. Prøve å ikke få med forstyrrende elementer som ikke skal være der. Ta ikke bildene midt på dagen, det gir et flatt lys. Gjerne ettermiddag eller litt før solen går ned. Prøv å ta bilder fra forskjellige vinkler så kan du sortere vekk de du ikke vil bruke. Ta mange interiør og detaljbilder. Husk å få de skarpe og bruk sunn fornuft.

Forrige artikkelEn toppløs S-klasse
Neste artikkelFra -40 til +50

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse