Annonse
Hjem Nyheter Se superbilen mot tre motocrossere

Se superbilen mot tre motocrossere

I ren Top Gear-stil måler McLaren Senna seg mot tre motocrossere. Se video.

Det er et nytt kjørespill på gang. Det er kalt Forza Horizon 4, og hører dermed i den berømte spillserien Forza. Dette er faktisk det 11. spillet i serien, og siden 2011 har Microsoft kommet med ett nytt Forza-spill hvert eneste år.

Fansen venter selvsagt i spenning på spillet som kommer 2. oktober (Ultimate Edition slippes 28. september), og blant pakkene som er mulig å sikre seg er en James Bond-variant med biler som er brukt i filmene.

Med rundt 450 biler er de fleste av bilprodusentene på plass i det nye spillet, men stjernen er en modell fra McLaren. Vi snakker om superbilen Senna, som er avbildet på coveret.

Og det er ikke noe rart.

Saken fortsetter under Annonsen

For Senna som er døpt etter den legendariske formel 1-føreren Ayrton Senna er en skikkelig villstyring med 800 hestekrefter og en vekt på 1.198 kilo, og blir laget i begrenset opplag på 500 biler. 0-100 km/t bryr ikke McLaren seg om, så de opplyser at 0-200 km/t går unna på 6,8 sekunder og 0-300 km/t på 17,5 sekunder.

Ganske så ufattelig, og stort villere enn dette blir det ikke.

Bilene bikker enkelt 10 millioner kroner i Norge, men det skremte ikke potensielle kunder. Samtlige biler ble solgt nær sagt umiddelbart, og skal du ha tak i en slik nå må du altså ut på det grå markedet. Og da går sikkert prisen ytterligere opp.

Så de aller fleste kommer aldri til å kjøre denne supermodellen, men det er altså mulig å ratte den rundt i konkurranser i Forza Horizon 4. Det er jo om ikke annet en ørliten trøst.

For å feire det kommende spillet har McLaren testet ut superbilen mot tre 450cc motocrossere rundt en løype på legendariske Goodwood Hill.

Som vi kan se ut av videoen under er de sterkt inspirert av Top Gear, og mens Senna selvsagt må holde seg til veien tar de tre crosserne snarveier så det holder.

Det er ikke vanskelig å se at de har tatt seg filmatiske friheter for å gjøre dette mest mulig dramatisk, og konkurransen forløp nok ikke helt slik som det ser ut på videoen. Men vi lar jo aldri sjansen til å vise en video rundt en McLaren Senna gå fra oss, så det er absolutt verd å bruke et lite minutt på denne.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

3,127FansLik
95FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker