Annonse
Hjem Motorsport Räikkönen får kjeft

Räikkönen får kjeft

Mens fire ganger verdensmester Sebastian Vettel henger med helt i toppen, sliter Kimi Räikkönen med tempoet i formel 1.

Ferrari gjør hva de kan for å gjenoppreise æren etter at Michael Schumacher forsvant ut av teamet. Og Sebastian Vettel er mannen som skal gjøre det. For åpenbart går det ikke fort nok med den finske lagkameraten Kimi Räikkönen.

Vettel leder mesterskapet med sine 171 poeng, etterfulgt av to ganger verdensmester Lewis Hamilton med 151 poeng og finske Valtteri Bottas med 136 poeng. De to kjører for Mercedes.

Også Red Bull-fører Daniel Ricciardo er foran Räikkönen med sine 107 poeng.

Räikkönen følger med 83 poeng på femteplass.

Saken fortsetter under Annonsen

Under løpet nettopp på Red Bull Ring i Østerrike endte Räikkönen nettopp på femteplass, 20 sekunder bak Bottas som vant løpet. Räikkönen var drøye 19 sekunder bak lagkamerat Vettel på andreplass.

Og nå begynner sjefen i Ferrari å murre.

– Jeg tror at Kimi må begynne å vise mer engasjement i prosessen. Det er dager han henger litt etter, sa en åpenbart skuffet president Sergio Marchionne.

Räikkönen selv sier han gjør sitt beste.

– Laget vil gjøre det bra, og jeg kan ikke gjøre mer enn mitt beste. Uheldigvis går det ikke alltid etter planen, men vi må bare fortsette å pushe på.

Schumachers siste VM-tittel for Ferrari kom i 2004. Men det er ikke den siste gangen den steilende hesten vant VM. Faktisk er det Räikkönen selv som sto for den bragden i 2007. Etter det har Mercedes vunnet fem ganger og Renault fire ganger.

Regjerende mester er Nico Rosberg, som la opp etter fjorårets VM-tittel var i boks. Hans plass tok Bottas, som altså vant løpet på Red Bull Ring.

At Räikkönen faktisk kan kjøre bil fikk 11 journalister oppleve da Ferrari inviterte dem til en banedag. Bli med Kimi rundt banen i en F12berlinetta øverst i saken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,768FansLik
83FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker