Prisen for oppgraderte VW T-Roc er klar

Volkswagen ligger ikke på latsiden, og selv om den kompakte SUV-modellen T-Roc så vidt har rundet fire år er den nå oppdatert.


Folkebil-merket satser ikke utelukkende på elbiler, og et av de store satstingsområdene er kompakte SUV-modeller. Den aller minste måler kun drøyt 4,1 meter og heter T-Cross, men den virkelige volumselgeren er T-Roc på drøyt 12 centimeter lengre. Denne har Volkswagen solgt mer enn én million eksemplarer av.

T-Roc ble satt inn i produksjon i november 2017, og eksakt fire år senere, i november 2021, kunne tyskerne vise fram en oppgradert utgave.

Blant nyhetene er nye LED-lys, mer standardutstyr inkludert flere førerassistenter, nye felger, nytt instrumentpanel og nye myke materialer på innsiden.

Og som en slags nyttårspresang har Volkswagen Norge nå prisene klare, noe som betyr at det også er mulig å bestille den nye utgaven. For tross en veldig elbil-satsting finner den norske importøren også plass til den populære SUV-modellen i sin portefølje.

‒ T-Roc har solgt godt og mange vil fortsatt ha den, slår Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen Norge i Harald A. Møller, fast.

‒ Nå får vi den i ny og oppgradert utgave, med mye ny teknologi og framtidsrettet design. Den kan bestilles med forhjulstrekk eller firehjulstrekk. Vi gleder oss til å få den på norske veier.

Startprisen er satt til 395.000 kroner, og dette er eksklusiv frakt og levering.

‒ Kompakte SUV´er med egenskaper som T-Roc innehar, er det etterspørsel etter fra privatkunder, så vel som firmabilkunder. Den nye utgaven har dessuten kvaliteter som gjør den til en av kompaktklassens beste SUV´er på mange områder, sier Edvardsen-Eibak.

Volkswagen Norge kan opplyse at den oppgraderte modellen er på plass til våren, og her er startprisen for de forskjellige utgavene som blir tilgjengelig.

TSI betyr bensinmotor og TDI viser til dieselutgaven, mens 4Motion betyr at den har firehjulsdrift.

  • 150 TSI DSG Life & Style ‒ fra 395.000 kr
  • 190 TSI 4Motion DSG Style & R-Line ‒ fra 499.900 kr
  • 150 TDI 4Motion DSG Style & R-Line ‒ fra 478.300 kr
  • 300 TSI 4Motion DSG R ‒ fra 605.800 kr

Les også:

Bildeserie

Les mer om:

Nyheter