Annonse
HjemNyheterNye Honda CR-V med hybridteknologi

Nye Honda CR-V med hybridteknologi

Honda vil presentere en produktversjon av den helt nye CR-V på Geneve Motorshow nå i mars. Den vil være tilgjengelig med Hondas Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) hybrid system, bestående av en 2,0 liters i-VTEC Atkinson-syklus bensinmotor og to elektriske motorer.

I tillegg til hybrid modellen vil den også leveres med en 1,5 liters VTEC Turbo bensinmotor som også kan velges med CVT-girkasse i tillegg til en 3-trinns manuell girkasse.  Forhjulsdrift vil være standard både på hybrid og bensin modellen, men begge skal kunne leveres med Hondas allhjulsdrift teknologi «Real Time AWD med Intelligent Control System».  For å øke terrengkapasiteten er bakkeklaring er økt med 38mm for alle modeller, noe som gir en høyde på 208mm på AWD modellen.

Siden bilen leveres med lenger akselavstand vil den for første gang også være tilgjengelig som syv seter som ifølge produsenten vil ha eksepsjonell benplass og enkel tilgang til den tredje raden.

Innvendig har den nytt interiør blant annet med 7-tommers skjerm og annen utforming av knapper og håndtering.  Honda lover oss smarte og funksjonelle funksjoner som programmerbar bakluke og en tre-modus midtkonsollagring, uten at vi kan forklare hva dette betyr.

Saken fortsetter under Annonsen

Den nye Honda CR-V forventes levert fra høsten 2018, da utstyrt med 1,5 liters VTEC Turbo bensinmotor, men hybridmodellen vil følge i begynnelsen av 2019.

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»8″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»240″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» template=»/home/bil24no/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

 

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse