Annonse
HjemNyheterNorges første Volvo-abonnenter

Norges første Volvo-abonnenter

Volvo Norge har endelig sparket i gang sin nye abonnementsløsning, og levert den første XC40 til en stolt familie. Se video.

Med «Care by Volvo» introduserer svenskene en slags abonnementsløsning, nesten lik den du kanskje har på Spotify, Netflix etc. Kundene betaler altså et fast månedsbeløp, og trenger ikke å tenke på noe annet enn drivstoff. Forsikringer og andre utgifter knyttet til bilhold er altså bakt inn i månedsbeløpet.

Per i dag har Volvo to biler som de tilbyr på denne løsningen, SUV-modellen XC40 som familien Kamal bestilte eller stasjonsvognen V60. XC40 kan bestilles med Momentum-pakken eller R-design, mens V60 enten er Momentum eller Inscription.

Månedsbeløpet er satt til drøyt 10.000 kroner, og bilen leies i 24 måneder. Totalsummen på for eksempel en XC40 Momentum ender på 246.900 kroner med 15.000 kilometers årlig kjørelengde. Det er ingen kontantbeløp, og til sammenligning koster en XC40 Momentum ny 432.902 kroner.

‒ Med Care by Volvo lanserer vi en ny type bilhold for vår moderne hverdag. I dag er kundene vant til oversiktlige, flate gebyrer for alle slags tjenester – den tradisjonelle prosessen med å kjøpe og eie en bil kan oppleves som temmelig komplisert. Care by Volvo forandrer alt dette, sa konsernsjef Håkan Samuelsson da Volvo introduserte tjenesten.

Saken fortsetter under Annonsen

Volvo understreker at den nye tjenesten skiller seg fra for eksempel leasing på flere punkter, og Care by Volvo inkluderer diverse ekstratjenester inkludert i prisen.

Også Volvos nye elbilmerke, Polestar, skal prøve ut abonnementsløsningen når de starter leveringene av Polestar 1 til neste år.

Turdelingsselskapet Uber prøver også ut en abonnementsløsning i USA hvor kundene betaler et fast månedsbeløp som inkluderer enten 30 eller 60 turer i måneden.

Men først ute med Care by Volvo i Norge var altså familien Kamal. Se videoen helt øverst da de fikk levert sin bil.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse