Annonse
Hjem Elbiler Norge snytt for unik Zoe

Norge snytt for unik Zoe

Elbilen Renault Zoe er Norges 19. mest populære bil, men en helt unik Star Wars-versjon blir nordmenn snytt for.

Om du ikke har fått det med deg, det er Star Wars-tid. Den åttende filmen i serien, «Star Wars VIII: The Last Jedi», hadde nemlig premiere denne uka.

Det er Walt Disney som står bak filmene, og ettersom dette er milliard-industri har de en rekke store partnere som kan bruke Star Wars-navnet i sine produkter.

En av disse er franske Renault. Vi har tidligere sett de tre episodene hvor Renault prøver å spille på en jedi-karakter, men det hele blir smått merkelig spesielt for de som ikke kan fransk. Her kan du se de tre filmsnuttene.

Saken fortsetter under Annonsen

De er imidlertid langt mer seriøse med Star Wars-versjonen av elbilen Zoe, som flere enn 2.000 nordmenn har kjøpt så langt i år.

Spesialversjonen ble avduket den 13. desember, på samme dag som den foreløpig siste Star Wars-filmen hadde premiere. Det er allerede mulig å reservere den, men det åpnes ikke for bestillinger før i mars neste år ‒ på samme tid som den frittstående Star Wars-filmen om karakteren Han Solo har premiere.

Renault har bestemt seg for å gjøre spesialversjonen eksklusiv, og vil kun produsere 1.000 eksemplarer. Og samtlige skal selges i Frankrike, så norske tilhengere av Star Wars som er på jakt etter en ny elbil blir snytt for denne.

Zoe Star Wars har et panser, tak og bakluke som er inspirert av Han Solo’s romskip «Millennium Falcon», og er også utstyrt med «high tech»-egenskaper. Det er også et spesielt Star Wars-merke på sidene.

På innsiden har den blant annet fått en slags lilla stripe på dashbordet, en spesiell dørterskel og girkule.

Av utstyr har den spesielle Star Wars-varianten ryggekamera, Bose lydsystem, 17 tommers felger og et integrert Wi-Fi.

Men til Norge kommer den altså ikke.

«May the Force be with you».

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,775FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker