Annonse
Hjem Nyheter Nok en Aston Martin på steroider

Nok en Aston Martin på steroider

Tidligere i sommer børstet Aston Martin støvet av Zagato-samarbeidet og lanserte Vanquish Zagato Coupe, en speialutgave av Vanquish Coupe. Nå gjør de det igjen.

Denne gang er det Vanquish Volante (kabriolet-utgaven) som har fått noen nye linjer og flere muskler. Men du skal ha flaks om du noen gang får nærkontakt med en slik en.

Zagato er et italiensk designerselskap som den britiske fabrikanten har samarbeidet med i lang tid. Allerede i 1960 kom de med en Zagato-modell av DB4 GT, og av andre versjoner kan vi nevne DB7 Vantage Zagato (2002) og V12 Vantage Zagato (2012).

Kabriolet-modellene som Zagato har tuklet med er V8 Vantage Volante (1987) og DB AR1 (2003), men også DB7 fikk en åpen løsning av Zagato.

Den aller nyeste som får som premiere under Pebble Beach Concours d’Elegance har fått nye designelementer og – i likhet med Zagato Coupe – har også Vanquish Zagato Volante en oppumpet versjon av Aston Martins V12 som øker antall hester til 592. Det sender den toppløse av gårde fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder. Det bør holde til å få vind i håret!

Saken fortsetter under Annonsen

Spesialversjonen er senket, har fått nye baklykter og karbonlinjer helt nederst som går fra front til bakenden samt en oppgradert kupé med luksuriøse materialer.

– Vi har understreket måten overflaten forandrer seg for å skape en mer muskulær form, sier kreativ sjef hos Aston Martin, Marek Reichman.

Så til de nedslående tingene.

Aston Martin har begrenset speialmodellen til et svært begrenset antall, og de vil kun lage 99 eksklusive biler. Det skal altså svært mye til for at vi noen ganger får sett denne usedvanlig smekre bilen i virkeligheten.

Den andre er prisen. Orginalmodellen koster over 3,5 millioner kroner. Hva denne kommer på er ikke godt å si. Men det spiller vel ingen rolle. Selv om du har råd skal du ha flaks om du får tak i en. Men du kan jo alltids prøve.

Om du mot formodning får kloa i en. Gi beskjed. For denne vil vi gjerne få oppleve. Om bare en gang.

Men det spørs om vi ikke kun må nyte bildene. Her er noen!

vanquish-zagato-volante-(5)_resized vanquish-zagato-volante-(8)_resized vanquish-zagato-volante-(9)_resized vanquish-zagato-volante-(6)_resized vanquish-zagato-volante-(2)_resized

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,879FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker