Annonse
Hjem Nyheter Nå kan du møte prinsesse Märtha Louise til rygge-konkurranse

Nå kan du møte prinsesse Märtha Louise til rygge-konkurranse

Hun er nærmest født på hesteryggen, men å rygge med en hestehenger var ikke like enkelt. Så prinsesse Märtha Louise har en jobb å gjøre om hun skal bli Norges beste hestehenger-rygger. Det kan du også bli. Se video.

Å rygge er ikke enkelt, selv uten noe hengende bak bilen. Festes det i tillegg en tilhenger bak er det nærmest en kunst, og det må trening til for å klare en slik utfordring. Det hele blir ekstra komplisert om man hekter på en hestehenger, for da blokkeres også deler av sikten.

Nå spørs det hvor mye prinsesse Märtha Louise har rygget mye med henger, til tross for at hun har vært aktiv med hester hele livet. Skal vi dømme etter videoen litt lengre ned, så tyder vel ting på at hun har konsertert seg om å ri hestene ‒ ikke frakte dem.

Hun skal uansett være med på konkurransen om å bli Norges beste hestehengerygger, og utfordrer like godt hele Norge til å bli med på moroa. Konkurransen arrangeres av Ford Norge og Hest360 hvor Märtha Louises er en av partnerne.

Saken fortsetter under Annonsen

‒ Vi gleder oss til å utfordre hele Norge til ryggeduell. Hest360FordChallenge skal fram til påske arrangeres rundt i hele landet, og vi håper på stort lokalt engasjement, sier Märtha Louise.

Opplegget er ganske så enkelt. Først må det settes opp en forhåndsdefinert slalåmløype (se illustrasjon lenger ned), og deretter er det bare å filme deg selv og ta tiden mens du gjennomfører utfordringen. Men ettersom Ford er en av arrangørene, er det bestemt at bilen som må brukes er pickupen Ford Ranger.

De fem beste går til finalen, hvor de i tillegg møter Märtha Louise og Ford-sjefen i Norge, Per Gunnar Berg.

Klar for konkurranse: Partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise, og administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg. (Foto: Ford)
Klar for konkurranse: Partner i Hest360, prinsesse Märtha Louise, og administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg. (Foto: Ford)

Det høres jo ganske greit ut, men…

‒ Det er faktisk ikke så lett å rygge med stor hestehenger som mange tror. Det smarteste vil nok være å øve mye på dette før filmen spilles inn og kampen mot klokken starter. Husk også at du ikke øver på dette med hest i hengeren, sier en entusiastisk prinsesse.

Ford Norge er altså en av arrangørene, og de satser på å sette opp lokale konkurranser slik at flest mulige får prøvd seg på utfordringen. Lokale forhandlere vil også være behjelpelig med å skaffe en Ford Ranger pickup som kan brukes til utfordringen.

Slik er løypa:

Her finner du alle villkårene og hvordan du kan delta og kanskje få konkurrere mot Märtha Louise.

Vinneren får 6 måneders gratis lån av en Ford Ranger pickup og diverse hesteutstyr fra Kingsland til en verdi av 10.000 kroner.

Under kan du se prinsessa prøve seg på utfordringen mot Ford Norges administrerende direktør, og som vi kan se har hun litt jobb å gjøre om hun skal bli rygge-dronning.

‒ Jeg skal møte maksimalt forberedt til finalen etter påske og skal gjøre alt jeg kan for å slå tilbake og gruse Berg. Det første jeg skal gjøre er å ta ekstra kjøretimer og bli så god som mulig til å manøvrere med hestehenger. Det blir også kjempespennende å se hvem som blir de andre konkurrentene, sier prinsesse Märtha Louise.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,812FansLik
84FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker