Annonse
Hjem Nyheter My name is Bond, James Bond

My name is Bond, James Bond

Fansen venter i spenning, for den neste filmen om James Bond omhandler ingen ringere enn Spectre, organisasjonen den hemmelig agenten har kjempet et utall kamper med i gamle dager.

Den gang kjørte kjekkasen rundt i Aston Martin. Etter noen uheldige sidesprang (deriblant BMW) har 007 holdt seg til det britiske merket i de siste filmene. Og ettersom Spectre gjør comeback har også Aston Martin bestemt seg for å hedre verdens mest kjente hemmelig agent på sin måte etter mer enn 50 års samarbeid.

Det gjør de ved å lansere en spesialutgave av DB9 GT, nemlig DB9 GT Bond Edition.

Den nylig lanserte DB9 GT er en eksklusiv sak. Bond Edition strekker grensen ytterligere. Kun i 150 eksemplarer får bilen designelementer som gjør den (nesten) like elegant som Bond selv, og på innsiden mangler det selvsagt ikke på spesialiteter. Det er blant annet et oppbevaringsrom for pistolen, og touch-skjermen som brukes til oppstart er spesialdesignet.

DB9 GT Bond
Selvsagt er modellen merket med James Bond. Men ikke si det til noen…

Saken fortsetter under Annonsen

De som kan sin Bond-historie vet også at klokkeprodusenten Omega har hatt fast følge, og Aston Martin slenger like godt med en Omega Bond Limited for å gjøre det hele komplett.

– Aston Martin og James Bond er koblet sammen av mange av våre entusiaster rundt i verden. I opptakten til Spectre hvor James Bond kjører en DB10 er vi veldig stolte av å kunne være en del av dette partnerskapet ved å presentere DB9 samlerobjektet ,sier AM-sjefen Andy Palmer.

Spesialversjonen er utstyrt med en 6-liters V12 som yter 547 hestekrefter, og er du en av de 150 som klarer å sikre deg en av disse bryr du deg neppe om prisen.

DB9 GT BondDB9 GT Bond
Kjører du som James Bond kjører du med stil.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,850FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker