Annonse
HjemNyheterM2 med GoPro-app

M2 med GoPro-app

Du skal være godt voksen om du husker rabalderet BMW 2002 turbo skapte da den kom for over 40 år siden. Treffer de igjen blink med M2 Coupe?

Nå tar på ingen måte M2 Coupe over for 2002 turbo. Mellom disse to modellene har det vært hele 19 M-modeller, og om man regner den nye M4 GTS er tallet 20. M2 Coupe tar over for den aller minste, 1M Coupe (2011-2012), og kan fort bli en favoritt blant M-folkene.

BMW M2 Coupe
Dette vitner om noe spesielt, gjør det ikke?

For som med den kommende GTS’en har BMW stappet teknologi i den, også når det kommer til motor. M2 Coupen får en 3 liters sekssylindret motor med M TwinPower Turbo-teknologi, noe som gir 370 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Nm. Det sender den fra 0 til 100 km/t på pene 4,3 sekunder, og toppfarten er som vanlig begrenset til 250 km/t.

Saken fortsetter under Annonsen

Girkassen er en sjutrinns M Double Clutch Transmission (M DCT), og legger vi til at lillebroren arver lettvekts aluminiums front- og bakaksel fra M3/m4 med 19 tommers aluminiums felger skjønner vi at dette faktisk er en skikkelig racer.

Bilen er selvsagt spekket med teknologi som vi er vant med, men BMW kommer også med noe nytt i denne modellen. Som for eksempel GoPro app.

BMW M2 Coupe
Hissig utseende.

Tyskerne har noe de kaller BMW ConnectedDrive, og her finner vi blant annet GoPro appen. Om du har montert et slikt kamera i bilen, og tar den en runde på for eksempel Nordschleife, kan du bruke appen til å ta rundetiden. Du kan også la en annen app, M Laptimer, analysere kjørestilen din rundt Nordsløyfa. Om du, mot formodning, er eksepsjonell fornøyd med runden din, lar appen deg sende hvordan du bremset og gasset gjennom runden på Facebook eller epost.

Men det holder kanskje å legge ut bilder av selve bilen? For den er det verd å bruke noen minutter på å se.

BMW M2 Coupe
BMW M2 Coupe

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse