Annonse
Hjem Elbiler Lekkert elbil-konsept fra Infiniti

Lekkert elbil-konsept fra Infiniti

Om Infiniti klarer å lage nye modeller som bare ser litt ut som de to siste konseptmodellene er framtiden lys.

For ett år siden løftet Infiniti litt på sløret rundt framtidens modeller, og viste fram en bil de kalte Q. Dette var ikke en elbil, men en bil med Nissans nye VC-motor. Dette er kort forklart en motor variabel kompresjon som gjør at den kan levere kraft når den må og ellers gå over i en effektiv-modus.

Bilen var ganske så annerledes enn det vi er vant med, ikke minst takket være noen spesielle linjer. Sjekk selv litt lenger ned i saken.

Nå viser de fram nok et konsept i Q-serien, nemlig QX. Og denne gang handler det om en elbil.

Infiniti sier at de har skutt inn japansk DNA i designspråket, og at QX gir sterke hint om hvordan framtidens modeller kommer til å se ut. Så det er bare å glede seg, for slik ser den altså ut:

Saken fortsetter under Annonsen

Infiniti sier ikke så veldig mye om konseptmodellen som skal vises fram under CES-messen i Las Vegas senere i måneden, men sier at «den har en rekkevidde man kan stole på» ‒ uten at de forklarer mer.

QX skal være et slags inspirasjonskonsept for kommende modeller, og Infiniti har gått så seriøst til verks at de har satt sammen kupeen for hånd ved bruk av tradisjonelle metoder ‒ hva enn det betyr.

Ikke nok med det.

De sier også at de har brukt materialer inspirert av japansk sensualitet, og ja, vi lurer også på hva som ligger i det.

‒ QX Inspiration er begynnelsen på en ny epoke for Infiniti, og en illustrasjon på hvor merket vil gå, sier Karim Habib, designsjef hos Infiniti,.

‒ Ny teknologi gir mulighet til å utvikle Infinitis designfilosofi ‒ og den nye modellen kommuniserer den «rolige styrken» som er kjernen vår.

Infiniti som er eid av Nissan har kun sluppet to bilder av crossover-SUV’en, men vil altså vise den fram for offentligheten om noen dager.

Vi lovet et bilde av den forrige konseptmodellen også, og her har du Q:

Følg bil24 på Facebook

 

Forrige artikkelDer bilene dør
Neste artikkelInn i hampen for en bil!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,216FansLik
42FølgereFølg
74FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker