Annonse
Hjem Elbiler Leaf hanket inn sin første pris

Leaf hanket inn sin første pris

Nissans nye flaggskip i elbilsegmentet, 2. generasjon av Leaf, har hentet hjem sin aller første internasjonale pris. Og det var en av de mer prestigetunge.

Consumer Electronics Show (CES) er regnet som en av de aller viktigste messene innen teknologiutvikling, og en rekke velkjente produkter har blitt avduket på denne messen i Las Vegas. Den kommende tar til i januar.

Men før det deler de også ut priser i diverse kategorier, mer eksakt 20 priser.

En av disse er «Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology». Altså biler som har teknologi som hjelper føreren i forskjellige situasjoner og som kan ta over kjøringen.

Og den prisen tilfalt altså Nissan Leaf 2018-modellen.

Saken fortsetter under Annonsen

I den finner vi noe Nissan kaller ProPilot. Dette er en slags førerassistent som både styrer, bremser og akselererer, og fungerer også på veier med ett kjørefelt, altså både under landeveiskjøring eller under mer trafikkerte situasjoner. I køsituasjon kan den stoppe og starte uten hjelp av føreren. Bilen vil starte igjen og følge bilen foran når køen beveger seg igjen.

‒ Det er med stor ære at vi på et så tidlig tidspunkt får en viktig annerkjennelse av den nye Nissan Leaf, sier Daniele Schillaci hos bilprodusenten.

I tillegg ble også Leaf hedret med «Tech for a Better World».

‒ Denne er for produkter og teknologier som kommer folket og jorden til gode, så det er passende at Leaf er satt pris på, sier Schillaci.

Nissans nye Leaf er rett rundt hjørnet, og leveringene begynner tidlig neste år.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,778FansLik
84FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker