Annonse
Hjem Nyheter Iskald Toyota-feiring av OL

Iskald Toyota-feiring av OL

Toyota er partnere av den internasjonale olympiske komité (IOC), og markerer OL med sin aller første verdensomspennende kampanje.

En ting bilprodusentene er veldig opptatte av er hvordan vi skal forflytte oss i framtiden ‒ den såkalte mobiliteten. Her snakker vi om både utslippsfrie og selvkjørende biler som deles via apper.

Gjengen hos Toyota har også fokus på dette, og nå ser de også sitt snitt til å gjøre forbrukerne oppmerksom på utfordringene som ligger foran oss.

Anledningen er selvsagt vinter-OL, som startet fredag. Toyota har vært partnere med IOC i åtte år, og de føler nå at tiden er inne for sin aller første verdensomspennende kampanje, kalt «Start Your Impossible».

Denne kampanjen inneholder hele åtte forskjellige reklamesnutter som skal vises i 27 land under OL. De åtte fordeler seg på forskjellige temaer.

Saken fortsetter under Annonsen

«Frozen»: Viser ikoniske OL-øyeblikk via isskulpturer, uten at det er noe norske øyeblikk som blir framhevet. Formålet er å vise hvilken innvirkningen den globale oppvarmingen har på jorden.

https://youtu.be/zB4T4VLPUaw

«Thin Ice»: Viser kunstløperen Ashley Wagner som går på tynn is, og hvor et lite feilsteg kan få fatale konsekvenser.

https://youtu.be/NUhRSz4eeow

«Lanes of Life»: En optimistisk feiring av livet med seks olympiske snørbrettførere: Eva Samková (Tsjekkia), Lindsey Jacobellis, (USA), Belle Brockhoff (Australia), Chloé Trespeuch (Frankrike), Carle Brenneman (Canada) og Isabel Clark Ribeiro (Brasil).

https://youtu.be/Jq3did4VUvs

«Dreams»: Den minste feil kan forandre en utøvers drøm, og det kan også den minste feil på veien. «Dream» viser Toyotas Guardian-teknologi.

«Magic»: En liten gutt havner i en magisk verden, men føres tilbake da mora kommer inn. Men Toyotas robot er fortsatt virkelig.

«Runner»: En mann som lærer seg å gå igjen drømmer om å løpe som Forrest Gump.

https://youtu.be/wq-do90qjMk

«Join the Team»: En gutt får sitt store øyeblikk da han som olympier skjønner at med standhaftighet kan han komme langt.

Toyota tjuvstartet også det hele med en reklamesnutt under Super Bowl kalt «Good Odds». Den kan du se her:

Vi ønsker alle i OL lykke til, og lover å heie på alle så lenge Norge vinner.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,513FansLik
70FølgereFølg
83FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker