Annonse
Hjem Elbiler Hyundai Kona electric kan bli en bestselger

Hyundai Kona electric kan bli en bestselger

Nå er det offisielt, Hyundai sin elektrisk SUV, Kona, vil ha rekkevidde opp til 470 kilometer og 100kW hurtiglading.  

Bilen vil leveres med 2 forskjellige batteri pakker.  Den minste pakken vil ha en batterikapasitet på 39,2 kWh og en rekkevidde på 300 kilometer, mens den største batteripakken vil være på 64 kWh med rekkevidde 470 kilometer.  Bilen er oppgitt med en akselerasjon på 7,6 sekunder fra 0-100 km/t på den største batteripakken, mens den minste skal gå unna på 9,3 sekunder.

Hyundai bestemte seg for å bruke en litium-ion polymer batteripakke til den nye Kona Electric i stedet for konvensjonelle nikkel-metall hydrid batterier.  Lading opp til 80% tar ca 54 minutter ved hjelp av en 100 kW hurtiglader. Ombordladeren på 7,2 kW vil ha en ladetid på 9 timer og 40 minutter for batteriet med lang rekkevidde, mens den minste pakken vil lade på 6 timer og 10 minutter.

Utstyrsmessig vil Kona Electric by på et bredt spekter av tilkoblingsfunksjoner.  For eksempel infotainment-systemet som integrerer navigasjons-, media- og tilkoblingsfuksjoner, Apple CarPlay og Android Auto samt trådløs lading.  Den vil være utstyrt med selskapets nyeste aktive sikkerhets- og kjørestøtteteknologi kalt SmartSense som inneholder nødbremsassistent med sammenstøtvarsling foran og fotgjengervarsling, smart cruise control, blindsonevarsler, tretthetsvarsling, varsling om kryssende trafikk ved rygging, filskifteassistent, fartsgrensevarsling og fjernlysassistent.

Prisene er ikke på plass enda, men Hyundai har lovt konkurransedyktige priser noe vi kan anta betyr fra ca. kr 300.000 for den minste batteripakken.  Om dette stemmer tipper vi det blir en bestselger i det norske markedet.

Saken fortsetter under Annonsen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/bil24no/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,818FansLik
85FølgereFølg
82FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker