Annonse
HjemNyheterHer er den nye BMW 8 Coupé

Her er den nye BMW 8 Coupé

Tyskerne snekrer for tiden på sin helt nye sportsbil, BMW 8-serien Coupé. Og nå får vi vite mer.

BMW har prøvd å holde mest mulig hemmelig rundt den nye sportslige 8-serien Coupé, men har nå lettet på sløret.

Modellen er fortsatt på prototype-nivå, men BMW sier at den kun er et steg unna produksjonsmodellen. Den nye Coupé skal være produksjonsklar senere i år, mest sannsynlig mot slutten av året.

Saken fortsetter under Annonsen

For de lager denne på samme tid som de utvikler den nye M8. Og før de anser seg ferdig med Coupé skal de teste ut racingversjonen av den nye M8 GTE i flere løp for å avdekke eventuelle problemer. De har allerede kjørt en prototype av den nye M8 i 24-timersløpet på Nürburgring i 2017, og gjennomfører tester av den på Nordschleife.

Den nye 8-serien Coupé blir utviklet i samarbeid med motorsportavdelingen til BMW.

Tyskerne vil ikke avsløre altfor mye rundt 8-serien Coupé, og gir oss ikke noen tekniske detaljer. Som du kan se av videoen øverst tester de den på en bane i Aprilia i Roma.

‒ Testkjøringen under de mest ekstreme forhold viser at vi er helt i rute med vårt konsept for den nye BMW 8-serien Coupé. Bilens dynamiske verdier som den har oppnådd er absolutt fantastiske. Kundene og fansen kan se fram til en skikkelig sportsbil, sier ansvarlig for testene, Klaus Fröhlich.

Det er selvsagt kjøreegenskapene som får kjørt seg i Roma. De tester ut ting som akselerasjon, bremsing og grep, men ettersom dette er en luksusklasse-bil fra BMW har de også fokus på kjørekomfort.

Selv om bilen fortsatt er «hemmelig», avslører BMW overraskende mye rundt designet på videoen. Vi kan helt klart seg hvordan den blir seende ut, og det er helt sikkert delte meninger på retningen de har gått med denne.

Fra siden ser den veldig lang ut, og den har en slags flat silhuett som faller bakover. Fronten er aggressiv med en todelt grill og noe svære luftinntak, mens kamuflasjen bak gjør det litt vanskelig å si hvordan den blir. Men to svære eksosrør dominerer og smale lykter iallfall bakenden, så de som ligger bak bør ikke være i tvil om at denne rører greit på seg.

Det er ikke bare 8-serien BMW driver og utvikler for tiden. De har en rekke nye modeller på gang, og er for eksempel godt i gang med testingen av den helt nye X7-modellen ‒ storebroren i X-familien. Før den tid vil BMW komme med både X2 og X4, og de tre vil da komplementere X-serien.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse