Annonse
HjemNyheterGullbelagt «batmobil»

Gullbelagt «batmobil»

McLaren Special Operations (MSO) jobber overtid for tiden. Nå har satt sammen en ny spesialversjon av 720S som skremmer vannet av de fleste.

Det er ikke lenge siden vi skrev om gærningen som ikke bare bestilt en spesialversjon, men to (både Coupé og Spider) av 650S. Lenken til den saken kan du klikke på når du er ferdig å lese om den aller nyeste 720S.

MSO-avdelingen begynte å levere spesialdesignet biler tilbake i 2012. Den første var en McLaren X-1. Og siden har det bare ballet på seg.

Det morsomme med MSO og McLaren er at de ikke legger noen restriksjoner på hva de kan gjøre. Kunden bestemmer. Og dermed er sjansen for at det kommer noe veldig spesielt veldig stor, og at det kommer noe helt unikt er garantert.

De som bestiller biler fra dem får altså noe som det kun finnes en av.

Saken fortsetter under Annonsen

Det har de også gjort denne gang. Og denne ser skikkelig spesiell ut grunnet to ting. Eller riktigere sagt, to farger.

De har gjort den i utgangspunktet råe 720S skremmende med en satin svartfarge kombinert med gullelementer. Den ser nesten ut som en bil Batman ville kjørt om han skulle vise seg fram.

La oss ta gullet med en gang.

Den har fått gullakkerte felger. Den har 24 karats gull på motorluftningen bak. Og bakvingen da. Der har MSO brukt over 30 timer på noen gullbokstaver. Rattet har gull, girhendlene har gull, og det er gull på sidedørene innvendig.

Kunden har åpenbart gått for gull.

MSO har brukt rundt 120 timer på å gjøre denne spesiell, og da snakker vi for det meste om å erstatte materialer med kabonfiber.

Men har du en «Batman»-bil i gull bør den jaggu bevege seg også, ikke sant?

Ingen fare. McLaren, som jo har et eget formel 1-team, kan også den biten.

720S har fått en 4,0 liter V8 twinturbo motor som tar deg fra 0 til 200 km/t (100 km/t er jo kjedelig) på smått utrolige 7,8 sekunder, og den gir seg ikke før speedometeret viser voksne 341 km/t.

Penger er ingen vits å snakke om når det kommer til en slik bil. Bare gullet er vel verd mer enn de vi dødelige betaler for en vanlig bil.

Som dere helt sikkert har gjettet er denne bestilt av noen fra Midtøsten. Gullet avslørte vel det.

Før overleveringen vises den fram under Dubai Motor Show denne uka, så du kan jo stikke innom om du er i nærheten.

Følg bil24.no på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse