Annonse
Hjem Nyheter Firekløvers Giulia

Firekløvers Giulia

Alfa Romeo har ikke for vane å slippe nye modeller i tide og utide. Den nyeste er Giulia (Julia), og ble vist fram i juni i år. Men Alfa-fans må vente til februar neste år før de kan få fatt i den.

Romeo hadde jo sin Julie, og får nå altså sin nye Julia også. Men ikke nok med det. Den dukker også opp som den sjeldne firekløveren. På Alfa-språket kalles disse Quadrifoglio, og er en potent versjon av den orginale modellen.

Giulia er bygd på en helt ny bakhjulsdrevet plattform hvor det er lagt vekt på, ja, vekten, og som vanlig er det lekre linjer som gjelder designmessig.

Toppmodellen Quadrifoglio som ble vist fram på Frankfurt Motor Show, og er en skikkelig kraftpakke. Under panseret finner vi en V6 på 2,9 liter som yter 510 hk og 600 Nm, noe som resulterer i en toppfart på 307 km/t og 0-100 på småpene 3,9 sekunder.

Giulia Quadrifoglio
Giulia Quadrifoglio

Saken fortsetter under Annonsen

De som ikke bare nøyer seg med den nye Giulia, men vil ha toppmodellen, må vente til våren. Alfa Romeo lover priser under det de åpenbare konkurrentene selger sine kraftpakker for. Hva det nøyaktig innebærer får tide vise.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,850FansLik
85FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker