Annonse
Hjem Nyheter Fetet opp den nye Mustangen

Fetet opp den nye Mustangen

For de som mener at den nye Ford Mustang 2018-modellen blir litt velkjedelig er det en løsning. Nemlig en «gripende grønn» Roush 729.

Se på fargen på bilen. Den har ikke sett dagens lys siden 1970 og kalles «Grabber Green». De som kan historien vet at det var den ikoniske Boss 429 som kom med fargen. Faktisk ble det kun laget 95 slike.

Nå er det tid for et skikkelig comeback. Men det er ikke Ford som tar det steget. Nei, det er ombyggerne fra Roush Performance som tar skrittet.

De har fått tak i en 2018-modell av Mustang GT, men det var ikke lenge den fikk leve som en slik en. Roush har utstyrt med en rekke designelementer, mye av det selvsagt i karbonfiber, og den er både blitt bredere og tøffere i uttrykket og har fått navnet Roush 729.

De har selvsagt også dukket inn under panseret, hvor de har satt på en rekke trimdeler for å øke effekten. Den endte på 700 hestekrefter.

Saken fortsetter under Annonsen

Også opphenget, bremsene og hjulene er fornyet, og på innsiden har de blant annet satt inn Recaro-stoler og et veltebur ‒ bare for sikkerhets skyld.

Selv om bilen er kraftig ombygd, har Roush faktisk brukt mange av delene som tilbys som ekstrautstyr til den originalen 2018-modellen av Mustang GT. Så det er mulig å pimpe opp Mustangen også hjemme i garasjen.

Bilen er unik, og er kun ment som utstillingsmodell. Roush laget den til den pågående Sema-messen i Las Vegas.

Men Roush vil komme med diverse pakker som passer forskjellige budsjetter også til den nye Mustangen.

Kanskje det også dukker opp flere i fargen «Rubber Green».

Se video av hvordan de laget bilen helt øverst.

Følg bil24.no på Facebook

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,795FansLik
84FølgereFølg
81FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker