Annonse
HjemMotorsportFeil felte Mikkelsens seiershåp

Feil felte Mikkelsens seiershåp

Andreas Mikkelsen kjempet en innbitt kamp mot Ott Tänak, men et par feil under lørdagens kjøring i Rally Tyskland felte nordmannens seiershåp.

Likevel var det en meget fornøyd Mikkelsen etter asfaltrunden. Det er ni måneder sist han var på pallen, og han deltok kun på sin tredje VM-runde med franske Citroën.

Mikkelsen var innom ledelsen under fredagens kjøring, men han avsluttet dag 1 på andreplass like i hælene på estlandske Tänak.

Lørdag klarte han både å snurre og å kvele motoren, og var plutselig 20 sekunder bak. Det ble for mye, og han måtte istedenfor kjempe for å holde VM-lederen Sebastien Ogier bak seg.

Saken fortsetter under Annonsen

Noen han klarte. 28-åriingen endte 16 sekunder bak vinneren og 14 sekunder foran Ogier, og tok dermed årets første pallplass.

Mikkelsen tok sin første WRC-seier tilbake i 2015 da han vant Rally Spania, som i likhet med Tyskland for det meste går på asfalt.

Belgiske Thierry Neuville fikk problemer med bilen allerede under fredagens kjøring, og dermed leder Ogier sammenlagt med 17 poeng på belgieren. Tänak er tredjemann.

Mikkelsen er nummer 11, men han har ikke kjørt alle 10 rundene denne sesongen.

Neste løp er Spania, før det hele skal avgjøres med Storbritannia og Australia.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse