Annonsørinnhold fra MyTrendyPhone

Mobilen er blitt en nødvendig del av livet vårt. Den er med oss døgnet rundt og brukes til alt fra å ringe og sende meldinger, til å sjekke mail, kjøpe buss- og togbilletter, betale regninger og gi oss underholdning i mange forskjellige former.

Men visste du at det finnes mye tilbehør til mobilen, tilbehør som både er til glede og gjør mobilen mer fancy, og som også øker nytteverdien av mobilen kraftig. Vi skal her se på noe av det viktigste og mest spennende tilbehøret på markedet.

På den trendy siden er det et stort utvalg i mobildeksler tilpasset de enkelte mobiltelefonene. Slike deksler får du kjøpt både hos de store teleoperatørene og hos spesialnettbutikker som My Trendy Phone. Her kan du også få laget ditt personlige deksel. Det tar bare et par minutter å designe ditt eget kunstverk og du får et mobiletui med ditt favorittfoto. Mange liker også lommebokdeksler. Her er det plass til både kort og sedler i tillegg til mobilen noe som gjør det enkelt å holde orden i sakene.

I tillegg til dekslene er en skjermbeskytter veldig å anbefale. Skjermbeskyttere er vanligvis laget av herdet glass og beskytter enheten din mot alle slags dagligdagse skader. Hvor mange har ikke mistet telefonen i gulvet eller på gata bare for å oppdage at glasset har sprukket og må skiftes?

Nyttige saker

Økt bruk av mobilen gjør også at mobilen må lades oftere enn tidligere. Går mobilen tom for strøm og du ikke er i nærheten av et strømuttak, har du en utfordring. Da kan det være lurt å ha en bærbar powerbank du kan plugge mobilen til. Powerbanken er en billig forsikring for å unngå at mobilen går i svart.

På nyttesiden anbefales selvsagt også et ekstra sett med øreplugger eller hodetelefonen. Noen ganger ønsker man bedre lyd enn det leverandørens standard øretelefoner gir og da er det et stort utvalg av propper og liknende å velge mellom.

Såkalte gadgets eller dingser som vi sier på norsk, er tilbehør som absolutt kan gjøre mobilhverdag enda morsommere, men også nyttigere. Det finnes alt fra popsocket som gir bedre grep og gjør enklere å holde mobilen med en hånd, GoPro-kameraer, selfiestenger, høyttalere, sportsarmbånd og mye mer er tilgjengelig på markedet. Gadgetsene øker brukeropplevelsen av mobilen mange hakk.

I bilen

De fleste har vel etter hvert fått med seg at det ikke er lov å bruke mobiltelefonen når man kjører bil, uten å bruke handsfree. Fra 1. januar 2021 er boten for å bruke håndholdt mobiltelefon økt fra 1 700 til 5 000 kroner. I tillegg økte antall prikker i førerkortet fra to til tre for en slik forseelse.

En telefonholder er en god investering både av praktiske og sikkerhetsmessige årsaker. Å ha en telefonholder i bilen din er dessuten avgjørende når du benytter mobilenheten din for bruk av navigasjonskart.

Det er flere typer telefonholdere på markedet. Felles for alle holdere og stativer er at de bruker en av fire monteringsmetoder for å koble telefonen til stativet. Hver metode tilbyr sitt bekvemmelighetsnivå og design. Her finner du en enkel veileder om de forskjellige smarttelefonholderne og stativene.

Det finnes også egne telefonholdere for montering på sykler. For de som liker å sykle vil en slik sykkelholder løfte hele opplevelsen. Med smarttelefonen sikret og spillelisten på Bluetooth-hodetelefonene, blir sykkelturen enda morsommere.