Annonsørinnhold fra forsikre.no

For mange er forsikringer helt «gresk» og bare et nødvendig onde. Og det kan både være utfordrende og tidkrevende å finne ut hvilke forsikringer du trenger og hvilket forsikringsselskap som kan gi de beste tilbudene.

Viktig med rett forsikring

Den dagen uhellet inntreffer, eller du trenger en forsikring av en annen grunn, er det viktig at forsikringen er riktig og gir deg den tryggheten du trenger.  

Et god råd er derfor å samle forsikringene dine og søke hjelp hos noen som driver profesjonelt med å innhente og vurdere forsikringstilbud. En slik tjeneste på nettet er forsikre.no. De kjenner forsikringsbransjen godt og samarbeider med Norges ledende forsikringsselskaper for å gi deg de beste forsikringsavtalene enten det gjelder bil og båt, eller hytte, hus og innbo.

Gratis og uforpliktende

Det er viktig å sette seg inn i vilkårene fra forsikringsselskapene, slik at du vet hva du betaler for og hva du er forsikret mot. Ved å sammenligne forsikringstilbud, får du en fin oversikt over vilkår, priser og totalen. På den måten kan du velge de forsikringene som både blir billigst og best. Syns du dette er mye arbeid og vanskelig kan tjenester som forsikre.no gjør mye av dette for deg. Tjenesten er dessuten gratis og helt uforpliktende.

Det viktigste er ikke nødvendigvis alltid hvilket selskap som har den laveste prisen. Tryggheten om at forsikringsselskapet støtter og hjelper deg den dagen du trenger det er like viktig. Noen forsikringer forsikrer deg mot risikoer du ikke er utsatt for, og du kan dermed ende opp med å betale for noe du ikke trenger. Du bør derfor stille forsikringsselskapene de kritiske spørsmålene som du vet er viktige og relevant for deg og dine forsikringsbehov.

Du bør sammenlikne tilbud

Hos forsikre.no vet de at selskapene alltid har litt å gå på når det gjelder prisen på det første tilbudet de kommer med og den prisen de faktisk har muligheten til å gi deg. Derfor er det fornuftig å innhente tilbud fra flere aktører og sammenligne de opp mot hverandre før du bestemmer deg.

For å kunne bli tilbudt de aller beste vilkårene må du oppfylle disse krav:

  • Du må være over 25 år
  • Du må ha minst tre forsikringer du ønsker tilbud på
  • Du må ha norsk statsborgerskap
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger